Emre sonuçtan hiç memnun değil

01 Şubat 2024 14:54

2023 model Iveco Daily aracımızı Antep'teki 'Üstün İş' bayisinden sıfır olarak aldık. Servisten 'pito' yani yavru şanzıman talep ettik ancak ellerinde olmadığını söylediler. Bunun üzerine yavru şanzımanı kendi çalıştığımız firmadan temin edip kendimiz taktık ve aracın üst ekipmanını yaptırdık. Aracı kullanmaya başladığımızda ve 5500 km'ye ulaştığında şanzımandan uğultu gelmeye ve araç 2. Vitese geçmemeye başladı. Servis müdürüyle iletişime geçerek şanzıman yağının numarasını aldık. Garantili bir araç olmasına rağmen, yağ değişikliği yapmamız halinde garanti dışı kalacağımız uyarısında bulundular. Servise çağrıldık ve Kahramanmaraş'tan Gaziantep'e 110 km yol yaparak aracı götürdük. Araç 4 gün serviste kaldı ve seklemeçler değiştirildi. Parçalar garanti kapsamında değiştirilmiş olsa da, işçilik, yağ ve keçelerin ücreti bize yansıtıldı. Yavru şanzımanı bayiden almadığımız ve onların takmadığı gerekçesiyle yağın durumundan emin olamayacaklarını söyleyerek ücret talep ettiler. Faturasız para istemelerine rağmen, fatura kesilerek aracı teslim aldık. Şanzımanın yağ kaçağı olmadığını ifade etmelerine karşın, resimlerde yağ kaçağı tespit ettik. Ayrıca bize bir daha servise gelmememiz, gelirsek aracımızın yapılmayacağı ve 3-4 hafta mağdur olacağımız söylendi. Şanzımanda yağ kaçağı olduğunu gösteren resimlere rağmen bize inkar edildi. İkinci sıfır Daily aracımızda da aynı sorunun olduğunu ve her iki aracı da garanti dışında bırakmakla tehdit edildiklerini belirtmek istiyoruz. IVECO Müşteri Hizmetlerine yaptığımız şikayet sonrasında herhangi bir geri dönüş alamadık. İkinci aracımızda da aynı sorun mevcut olduğu için şikayetçiyiz.

02 Şubat 2024 10:46 (Şikayetten 19 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ediyoruz. Iveco ile ilgili her türlü görüş, öneri ve taleplerinizi bizlere iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Iveco Türkiye

02 Şubat 2024 10:52

İlettik ve bize halen geri dönüş sağlanmadı

Cüneyt sonuçtan hiç memnun değil

Cüneyt
06 Şubat 2024 17:34
IVECO İveko Servisi Gaziantep Üstün İş Şikayetçiyim
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Araçta Bitmeyen Sorunlar Ve Yetersiz Müşteri Desteği: Hayal Kırıklığı Yaratan Bir Deneyim

06 Eylül 2025 08:30
Kamil sonuçtan çok memnun

IVECO Daily Akü Sorunu Ve Servis Mağduriyeti

Kamil
13 Mayıs 2024 17:55
"Kısa sürede öfkelenerek yazdıysakta bir o kadar kısa sürede telafisi gerçekleşti Teşekkürler Erzurum IVECO bayii ve yetkilisi"
IVECO Daily Akü Sorunu Ve Servis Mağduriyeti

İveco Aracımda Kronik Akü Ve Servis Sorunları Yaşadım

Seyfullah
25 Haziran 2025 20:22
Abdul sonuçtan çok memnun

IVECO Daily Aracımın Serviste Yaşadığı Sorunlar

Abdul
26 Eylül 2023 05:27
"Sorunum çözüldü Genpar Esenler Şubesine ilgi ve alakasından dolayı şikayetlerimizi önemseyip sorunlarımızı giderdiğiniz için IVECO ailesine ve Genpar yetkilisi olan Eyüp beye teşekkür ederiz"