Kamil sonuçtan çok memnun

IVECO Daily Akü Sorunu Ve Servis Mağduriyeti

IVECO Daily Akü Sorunu Ve Servis Mağduriyeti
13 Mayıs 2024 17:55
Kamil'in Teşekkür Mesajı
“Kısa sürede öfkelenerek yazdıysakta bir o kadar kısa sürede telafisi gerçekleşti Teşekkürler Erzurum IVECO bayii ve yetkilisi”

IVECO daily araç alıp çekici yaptık. Araç Erzincan ilindeyken aracımız 20.000 km'de akü sorunu yaşamaya başladı. Erzincan ilinde servis olmadığı için telefon ile irtibata geçtik. 'araç mutlaka buraya gelmeli, ' dediler. Yerel akücülere baktırdık; arızalı olduğunu söylediler. En azından sipariş verin, geldiğimizde takıp memlekete dönelim dedik ama 'öyle olmaz, ' dediler. Önce gideceğiz, onlar bakacaklar; sanki oradaki cihazlar farklıymış gibi. Arızalı olursa bize gün verecekler, sonra tekrar gidip değiştirecekmişiz. Sonra araç hiç çalışmamaya başladı. Aradık, 'ticari araçların akü garantisi 1 yıl, ' dediler ve 1 ay geçmiş. Hiçbir şey yapamazlarmış. Şimdi olan bize oldu. Akü için Fiat'tan 11.000 TL gibi bir rakam çıktı; jelli, start-stoplu vs. Tam da tevafuk bu döneme denk geldi. Bir sürü şikayet var, böylesine bir bayinin (IVECO) bizleri mağdur etmesine gerek var mı? Bu kadar şikayet, hem de hep akü üzerine, suç teşkil etmez mi?
Firma sattığı malın arkasında durmuyor. Bir daha kapılarından bile geçmem. Aşağıda paylaşacağım resimde, aracımı 5 Mayıs 2022'de almama rağmen üzerinde 02-10-2021 tarihli zaten araç bana satılmadan 1 yılını doldurmuş.

25 Mayıs 2024 20:54

Çok özür dileyerek başlamak istiyorum akü arızası ilk başladığı andan itibaren yanlış yönlendirmeler ile asıl çözüm merkezine ulaşamamamıza ve üzerinden zaman geçmesine rağmen şikayetimizin üzerinden dakikalar geçmeden Erzurum Araz otomotivden hızlı bir şekilde dönüş sağlandı yaşanan mağduriyetimiz çok kısa sürede giderildi tüm IVECO ailesine teşekkürü bir borç biliriz iyi ki varsınız

11 Kasım 2024 22:51

27 Aralık 2024 12:03 (Şikayetten 7 ay sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ediyoruz. Iveco ile ilgili her türlü görüş, öneri ve taleplerinizi bizlere iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Iveco Türkiye

Serdal
Serdal

Sorun neymiş usda bende yeni yeni teslim aldım aracı daha kasa konacak. Akü ışığı devamlı yanıp sönüyor Bayimiz kasa Konulunca aracı servise götürün yazılım yüklenecek ve sorun ortadan kalkar dedi. Ben sadece sorunun sebebini öğrenme mahiyetiyle soruyorum teşekkürler.

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Araçta Bitmeyen Sorunlar Ve Yetersiz Müşteri Desteği: Hayal Kırıklığı Yaratan Bir Deneyim

06 Eylül 2025 08:30

Sıfır Aracımda Arıza Ve İlgisiz Servis Nedeniyle Mağdur Oldum