IVECO Daily Akü Sorunu Ve Servis Mağduriyeti

IVECO Daily Akü Sorunu Ve Servis Mağduriyeti
13 Mayıs 2024 17:5514.031
Kamil'in Teşekkür Mesajı
Kısa sürede öfkelenerek yazdıysakta bir o kadar kısa sürede telafisi gerçekleşti Teşekkürler Erzurum IVECO bayii ve yetkilisi

IVECO daily araç alıp çekici yaptık. Araç Erzincan ilindeyken aracımız 20.000 km'de akü sorunu yaşamaya başladı. Erzincan ilinde servis olmadığı için telefon ile irtibata geçtik. 'araç mutlaka buraya gelmeli, ' dediler. Yerel akücülere baktırdık; arızalı olduğunu söylediler. En azından sipariş verin, geldiğimizde takıp memlekete dönelim dedik ama 'öyle olmaz, ' dediler. Önce gideceğiz, onlar bakacaklar; sanki oradaki cihazlar farklıymış gibi. Arızalı olursa bize gün verecekler, sonra tekrar gidip değiştirecekmişiz. Sonra araç hiç çalışmamaya başladı. Aradık, 'ticari araçların akü garantisi 1 yıl, ' dediler ve 1 ay geçmiş. Hiçbir şey yapamazlarmış. Şimdi olan bize oldu. Akü için Fiat'tan 11.000 TL gibi bir rakam çıktı; jelli, start-stoplu vs. Tam da tevafuk bu döneme denk geldi. Bir sürü şikayet var, böylesine bir bayinin (IVECO) bizleri mağdur etmesine gerek var mı? Bu kadar şikayet, hem de hep akü üzerine, suç teşkil etmez mi?
Firma sattığı malın arkasında durmuyor. Bir daha kapılarından bile geçmem. Aşağıda paylaşacağım resimde, aracımı 5 Mayıs 2022'de almama rağmen üzerinde 02-10-2021 tarihli zaten araç bana satılmadan 1 yılını doldurmuş.

25 Mayıs 2024 20:54

Çok özür dileyerek başlamak istiyorum akü arızası ilk başladığı andan itibaren yanlış yönlendirmeler ile asıl çözüm merkezine ulaşamamamıza ve üzerinden zaman geçmesine rağmen şikayetimizin üzerinden dakikalar geçmeden Erzurum Araz otomotivden hızlı bir şekilde dönüş sağlandı yaşanan mağduriyetimiz çok kısa sürede giderildi tüm IVECO ailesine teşekkürü bir borç biliriz iyi ki varsınız

11 Kasım 2024 22:51

27 Aralık 2024 12:03 (Şikayetten 7 ay sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ediyoruz. Iveco ile ilgili her türlü görüş, öneri ve taleplerinizi bizlere iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Iveco Türkiye

Serdal
Serdal
22 Kasım 2024 00:11

Sorun neymiş usda bende yeni yeni teslim aldım aracı daha kasa konacak. Akü ışığı devamlı yanıp sönüyor Bayimiz kasa Konulunca aracı servise götürün yazılım yüklenecek ve sorun ortadan kalkar dedi. Ben sadece sorunun sebebini öğrenme mahiyetiyle soruyorum teşekkürler.

Sıfır Aracımda Arıza Ve İlgisiz Servis Nedeniyle Mağdur Oldum

Onur
Onur
17 Ekim 2025 08:265.623

2025 model IVECO Daily aracım henüz 300 km’deyken, 13 Ekim 2025 tarihinde aküsü boşaldı. Yol yardım çağırmak zorunda kal...

Sıfır Araçta Akü Sorunu Ve Yetersiz Servis Desteği

Tahsin
Tahsin
11 Ekim 2025 11:123.813

2025 Temmuz ayında sıfır IVECO Daily markalı kamyonet aldım. Aracın ikinci ayında aküsü boşaldığı için yolda kaldım. Ömr...

Sıfır Araçta Akü Sorunu Ve Yetersiz Servis Desteği
1 Destek

Tümünü Gör
IVECO Daily AdBlue Hatası

IVECO Daily AdBlueHatası

IVECO Daily Ayna Şikayeti

IVECO Daily AynaŞikayeti

Fahrettin
IVECO 580 Çekici Mağduruyum!

IVECO 580 ÇekiciMağduruyum!

İsmail
IVECO Çekici Bizi Bıktırdı!

IVECO Çekici BiziBıktırdı!

Ahmet