IVECO S-Way 530 Yol Yardımı Ve Parça Sorunu

IVECO S-Way 530 Yol Yardımı Ve Parça Sorunu
Hasan
14 Mart 2024 20:21

2023 model IVECO s-way 530 aracım bulunmaktadır. Bugün Balıkesir balya yol ayrımında retarder soğutucusunun hortumu patladı. Garanti kapsamında olduğu için 4445004 yol yardım hizmetini aradım. Bursa, Gebze, İzmir sırayla bu şehirdeki bayilerin yol yardımlarını yönlendirdiler; fakat Türkiye'de bu hortumun olmadığını söylediler ve benim kaskodan çekici çağırmamı önerdiler. Ancak ben bir trafik kazası yapmadım ki kaskodan çekici talep edeyim. Aracım, IVECO'nun ürettiği bir parçadan ötürü yolda kaldı. Müşteri temsilcisine durumu izah ettim; ancak bana, yol yardım gelmediği için çekici yollayamayacaklarını söylediler. Yol yardımın gelmeme sebebi de ellerinde parça olmamasıymış. Eğer IVECO Türkiye müşteri temsilcisine ve yol yardımına hangi parçanın arızalı olduğunu söylemeseydim, bana mecburen yol yardım gelecekti. Arıza sebebini dile getirdiğim ve parçanın ne olduğunu yardım amaçlı belirttiğim için bana çekici yönlendirilmedi ve şikayet talebi oluşturup dönüş yapacaklarını söylediler. Sabah 10'dan beri aynı yerde IVECO Türkiye müşteri temsilcilerinden haber bekliyorum. Bir müşteri bu kadar bekletilmez; ne bir arayan var ne de bir gelen. Her şey arabayı satana kadarmış. Aracımı satacağım. IVECO pişmanlıktır. Alt tarafı plastik bir hortum yüzünden hala bekletiliyorum. Aracım hususi bir taşıt değil, ekmek teknem olan ticari araç. İtalya'dan bu parçayı bekleyecek ve yatırılacak olan bedeli kim ödeyecek çok merak ediyorum. Ayrıca tüm hukuki yollara başvurarak hakkımı arayacağım.

03 Mayıs 2024 10:20 (Şikayetten 1 ay sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ediyoruz. Yaşamış olduğunuz deneyimin bir daha tekrarlanmaması için gereken tedbirler alınmıştır ve sizlerle iletişime geçilerek bilgi aktarılmıştır. Saygılarımızla, Iveco Türkiye

IVECO S-WAY 530: Beklentileri Karşılamayan Deneyim ve Servis Sorunları

Ömer
09 Mart 2025 15:01
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Araçta Motor Arızası Ve Garanti Sürecinde Mağduriyet

10 Haziran 2025 16:51
Kadir sonuçtan memnun değil

IVECO Eurocargo Arızası Ve Servis Çilesi!

Kadir
21 Mart 2024 17:39

Parça Beklerken Geçen Beş Ay: Çözüm Nerede?

Fuat
09 Nisan 2025 12:55