Kadir sonuçtan memnun değil

IVECO Eurocargo Arızası Ve Servis Çilesi!

21 Mart 2024 17:39

43 plakalı 29/04/2023 tarihinde satın alınan IVECO marka Eurocargo 160E250 model aracımız, 06/03/2024 tarihinde saat 11:20'de İstanbul-İzmit yolu D100 Ankara-İstanbul istikametinde arıza yaparak yol yardım çağırmış ve sonrasında arıza giderilemediğinden dolayı Gebze Karataş IVECO yetkili servisine çekilmiştir. Üzerinde firma yükü ile birlikte 6 gün boyunca serviste kalmış, sonrasında çok defa müşteri hizmetleri, genel müdürlük ve servis müdürüyle görüşmemiz neticesinde 11/03/2024 tarihinde saat 13:45'te arızanın giderildiği belirtilerek tarafımıza teslim edilmiştir. Sonrasında yükünü boşaltıp Kütahya'ya doğru yola çıkmış ve aynı günün gecesinde Eskişehir-Kütahya yolu üzerinde bulunan Kemal Kükrer tesislerinde aynı arıza tekrar ederek çalışmamış ve sonrasında yine yol yardım vasıtasıyla sorun giderilmeye çalışılmış, yürür halde Eskişehir Özgöz'de IVECO yetkili servisine yürüyerek gitmiştir. Sorun çözüldü denilerek 12/03/2024 saat 18:00 gibi yine bize teslim edilmiş ama 13/03/2024 saat 09:00 civarında Eskişehir OSB'de aynı arıza tekrar ederek bu sefer çekici marifetiyle aynı servis olan Özgöz'de IVECO'ya çekilmiştir. 16 gündür kullanılamaz durumda olan aracımız o günden beri halen serviste olup, sorunu defalarca görüşmemize rağmen çözülmemiştir. Arızanın tespit edilemediği, sürekli parça değiştirerek deneme yanılma yöntemiyle çözüm bulmaya çalıştıklarını ve başarısız olduklarını ifade etmişlerdir. Özetle, IVECO kendi aracının arızasını yetkili servisinde bile bulamıyor.

26 Mart 2024 17:48

Sorunum giderildi teşekkürler

16 Nisan 2024 23:57 (Şikayetten 26 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Bildirmiş olduğunuz konu hakkında sizlerle temasa geçilerek çözüm konusunda çalışma sağlanmıştır. Iveco ile ilgili her türlü görüş, öneri ve taleplerinizi destek hattımızı arayarak bizlere iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Iveco Türkiye

Şevket
Şevket

Vallahi sıfır alacaktım bu yorumları okuyunca vazgeçtim tekrar Ategoya döndüm

IVECO S-Way 530 Yol Yardımı Ve Parça Sorunu

Hasan
14 Mart 2024 20:21
IVECO S-Way 530 Yol Yardımı Ve Parça Sorunu
İlyas sonuçtan hiç memnun değil

İlyas
20 Aralık 2024 11:51
IVECO Euro Cargo'nun Bitmeyen Sorunları!
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

IVECO Yol Yardımının Yetersizliği

Ömer