Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

İtopya Bilgisayar Monitöre Görüntü Gelmiyor!

20 Kasım 2023 17:12

Ben bilgisayarı en az üç kez servise verdim. Her seferinde aynı sorunla karşılaştım: Monitöre görüntü gelmiyor. Servisteki arkadaşlar hiç ilgilenmiyor, sadece iki form imzalatıp gönderiyorlar. Sorunu zaten kendilerine bildirmiştim. Akşamında arayıp 'Evet, kısa devre sorunu var, anakarta...' demeleri ne kadar mantıklı? Bilgisayarımda şimdi yine aynı sorunu yaşıyorum. Tekrar servise versem, bir ay bilgisayarsız kalıyorum. Üç aydır zaten serviste bu durumla uğraşıyorum ve çok sıkıldım. Tekrardan bilgisayarı çalıştırdığımda monitöre görüntü gelmiyor. İtopya'yı aradığımda bir saat sırada bekledim ve sonunda telefon yüzüme kapatıldı. Gerekli kurumlara da şikayetçi olacağım.

20 Kasım 2023 21:31

Hazır cevap gönderiyorlar arkadaşlar şikayetçi olmak en mantıklısı ben şikayetçi olacağım yarında gelişmeleri yazacağım

20 Kasım 2023 17:40 (Şikayetten 28 dakika sonra)

Merhaba, Talebinizi aldık, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüz. Yaşanan durumu memnuniyete dönüştürmek için ilettiğiniz konuyu hemen incelemeye başlıyoruz, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla,

20 Kasım 2023 20:19

Benim bilgisayarım ne olacak yine servise getireyim 1 ay bekleyeyim mi hazır cevap atıyorsunuz halen diyecek bir cevabım kalmadı artık görüyorsun şikayetimi yazmışım halen çözmeye çalışmıyorsun bot cevap atıyorsun?

12 Haziran 2024 22:31

İtopya Bilgisayar Tekrarlanan Sorunlar Ve Hizmet Kalitesi Hakkında Şikayet Son üç servis ziyaretimde yaşadığım ve halen çözüme kavuşturulmayan sorunlarla ilgili olarak gönderiyorum. Bilgisayarımı üçüncü kez servise getirdim ve ne yazık ki, sorunum hala çözülmemiş durumda. Bu durum, ciddi bir hizmet kalitesi eksikliğini ve müşteri memnuniyetsizliğini göstermektedir. Her seferinde aynı sorunu yaşamam, bilgisayarımın tamir edilmediğine dair ciddi endişelerimi arttırmaktadır. Ayrıca, her seferinde servise gitmek ve gelmek için ciddi bir zaman ve maddi kaynak harcamak zorunda kalmam son derece rahatsız edici bir durumdur. Şu anki durumun çözülmesini ve bilgisayarımın nihayetinde tamir edilmesini talep ediyorum. Aksi halde, bu konuyu daha üst düzey yöneticilerle ve Tüketici Hakları kurumlarıyla paylaşma hakkımı saklı tutuyorum. Sorunun bir an önce çözülmesini ve bu tür durumların tekrar yaşanmamasını umuyorum. Saygılarımla

21 Haziran 2024 12:19

İtopya Bilgisayar Firmanın İlgisizliği Ve Çözüm Üretmemeleri İtopya'dan gerçekten nefret ediyorum. Artık sorunumu çözmüyorlar. Ben çözüm üretince yanaşmıyorlar. Bıktım servis hikayelerinden. Üç kez bilgisayarımı servislerine verdim. Her seferinde aynı sıkıntıdan anakart kısa devre yapıyor. Garantisi olmasına rağmen değişmelerini talep ettiğimde, tekrar servise bilgisayarı bırakıp 22 gün beklememi istiyorlar. Ben anakart alsam, siz taksanız dediğimde, 'O ürünü bizden almanız gerekiyor,' diyorlar. Nasıl bir sisteminiz var? Aylarca bilgisayarım zaten servisinizde kaldı, kullanamadım. Telefonla iletişime geçmek için bile 20 dakika sıra bekliyorsun. Devlet hastanesinde bu kadar sıra beklemezsin. Telefonda konuştuğum hanımefendinin tavrı da hiç hoş değildi. En kısa sürede Tüketici Hakları'na başvuracağım.

Garanti Sürecinde Müşteri Olarak Yalnız Bırakıldım

21 Mayıs 11:36