Burcu sonuçtan hiç memnun değil

İtemsatis İtemsatis Yanlış Bilgi Ve Kısıtlama Karmaşası

İtemsatis İtemsatis Yanlış Bilgi Ve Kısıtlama Karmaşası
09 Aralık 2024 23:56

Bölüm 1 - item satış sitesi üzerinden bir müşteri ile anlaşmazlık yaşadım. Alıcı beni doğal hakkı olduğu için şikayet etti ve hesabıma kısıtlama getirildi. Ben de bu durum üzerine, item satış sitesinde resmi olarak gözüken ücreti müşterime geri iade ettim. Buraya kadar her şey normaldi ve hesabımın kısıtlaması kaldırıldı.

Bölüm2 - kısıtlamam kalktıktan sonra, eski müşterilerime satış faaliyetlerimin devam ettiğini ve ilgileri için teşekkür ettiğimi belirten mesajlar yolladım. Yolladığım kişiler arasında para iadesi yaptığım müşteri de vardı.

Bölüm3 - para iadesi yaptığım müşteri, daha fazla mağdur olduğunu belirterek tekrar şikayet edeceğini söyledi. Ancak, dikkatlice okuyun; benim o müşteriden gelirim sitede resmi olarak gözüküyor ve ben bu miktarın fazlasını iade ettim. 1-2 TL fazla, büyük bir para değil ama bu şekilde gerçekleşti. O zaman ben de bir satıcıdan mağdur olduğumda 100 TL'lik mağdur olayım, iade gerçekleştikten sonra 300 TL daha isteyeyim diye mesaj atayım. Böyle bir saçmalık olabilir mi? Benim banka hesabıma çektiğim tutar belli. Neyse, daha komik yere gelmedik.

Bölüm4 - bu tarz durumların olabileceğini düşünüyorum. İllaki müşterimle anlaşırdık ama asıl komik olan durumu şimdi sizlerle paylaşıyorum. Bu olaylar olduktan sonra siteye yüklü bir miktar para yatıracaktım ve bir satın alım gerçekleştirecektim. Ama hesabıma kısıtlama geldiyse boşuna para yatırmayayım, attığım para askıda kalmasın diye canlı desteğe bağlandım. 12.09.2024 saat 23.00'te canlı desteğe sordum: 'hesabımda kısıtlama bulunuyor mu, alışveriş yapacağım, para yükleyebilir miyim? ' şeklinde bir soru yönelttim ve bana sadece 'bakiye yükleyebilirsiniz.' dedi.

Siz bundan ne anlarsınız? Canlı destek bana 'bakiye yükleyebilirsiniz' dediğine göre kısıtlamam yok diye anlarsınız. Yoldan çevirsek 10 kişiye sorsak benim gibi düşünür. Ben yine de sordum, kısıtlamam var mı diye, 'bunun bilgisini yukarıda verdim.' dedi. Ben de sinirlendim, 'bana hesabımda kısıtlama olmadığını söylemedin.' dedim ve güya kibarlık altında benimle üst perdeden konuştu.

Ben de doğal olarak sinirlendim ve sonra öğrendim ki hesabıma kısıtlama gelmiş. Sonra tekrar sorduğumda, 'ben sana para yükleyebilirsin dedim, bloke yok demedim.' diyor. Dava edecekmiş beni etsin, insanlara yanlış bilgi vermeye benzemez mahkeme duvarları.

17 Ocak 19:00

17 Ocak 18:38 Merhabalar itemsatis üzeriden satış üzerinden Valorant immortal 1 hesap satışı yaptım 3 gün sonra müşteri kanıt olmadan hesabın yasaklandığını söyleyerek siteye beni şikayet etti ve hesabım kısıtlandı haksız bir kısıtlama olduğunu şöyle ifade etmek istiyorum hesabı sattıktan 3 gün sonra hesap yasaklanmış olup +15 maç üzeri hesapta maç atılmış olduğunu görmekteyim müşteri hesabı satın aldıktan sonra ya bir başkasına satmış ya da kendisi oynamış burası beni ilgilendirmez 3 gün sonrasından yasaklanma durumun da benim sorumlu tutulmam gerçekten komik bir durum hesapta hiç maç atılmamış olsa ve hesaba herhangi bir kısıtlanma gelmiş olsa müşterime gerekli yardımda bulunmak için elimden geleni yaparım fakat hesapta +15 maç atılmış benim kendi düşüncem hesapta oynanan maçların çoğu lose ve hepsi aşırı kötü skorlar ile bitirmiş valorantta bildiğiniz üzere boost, hesap paylaşımı, hesap satmak yasak. Hesabı satın alan kişi hesabı satın aldıktan sonra geçirdiği kötü maçlar sonrası valorantın kendi resmi sitesinden raporlanmış ve hesap aldığına dair şikayetler almış olabilir görsel de gördüğünüz üzere hesap satın alımı yaptığı kişinin belli. Bu durum beni ilgilendirmiyor tabii, kötü oynadıktan sonra 3. Parti uygulamaya da başvurmuş olabilir. Ben hesabı sorunsuz bir şekilde teslim ettim aradan 72 saatten daha fazla bir süre geçiyor ve bunun sorumlusu ben oluyorum hesapta atılan maçların kanıtları bende mevcut görsel olarak ekleyeceğim. Benim tek istediğim mağazama getirilen kısıtlanmanın kaldırılması ve mağazama yapılan haksız yorumun da kaldırılmasıdır gereğinin yapılmasını arz ederim.

17 Ocak 18:38

09 Aralık 2024 23:38

Asıl konu müşteri değil ben Müşteri ile illaki sorunumu hallederdim halledemezsem bile ceza alırdım hesabım sınırsız kısıtlanırdı bir daha sitede işlem yapamazdım. Benim asıl şikayetçi olduğum kişi canlı destekte konuştuğum furkan adlı şahıs. Kendisine ettiğim küfürlerin de hala arkasındayım bir insanı çileden çıkarttıktan sonra ne yapacağını tahmin edemezsiniz. Bu canlı destek çalışanından şikayetçiyim.

10 Aralık 2024 09:38 (Şikayetten 9 saat sonra)
10 Aralık 2024 21:52

İlgilendiler ve sorunumu çözdüler. Teşekkürler...

17 Ocak 19:14

Şikayet güncellenmiştir benzer bir sorun yaşanmıştır tekrardan eğer sorunumu çözerlerse tekrardan güncellerim

13 Şubat 11:50

13 Mart 2024 01:00
İtemsatış Destek Yetersizliği Satıcı Olarak Mağdur Oluyoruz
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

19 Ocak 18:11

İtemsatis Haksız Hesap Kısıtlaması ve Destek Ekibi İlgisizliği