Gülsen sonuçtan hiç memnun değil

29 Nisan 2024 17:03

İstikbal'den büyük güvenle satın aldığımız Talia marka koltuk takımı, maalesef 1 yıl dolmadan kumaşında deformasyonlar meydana geldi. Biz yalnızca iki kişiyiz ve yeni evliyiz, neredeyse hiç kullanmadık. Koltuklardan gelen gıcırtı sesleri var. Müşteri hizmetlerini arayıp servis talebinde bulundum ve servis geldi. Teknisyenler, kumaşın deforme olduğunu onayladı. Kumaşın deforme olmasının sebebi olarak örtü kullanmamamızı gösterdiler, bu durum karşısında ne yapacağımı bilemedim. İki yıl garanti verdikleri koltuklar, sanki yıllarca kullanılmış gibi ses çıkarıyor ve eskimiş durumda. Koltuğu temizlediğimiz ya da yıkattığımız bir durum da söz konusu değil. Koltuğu kullanmadan verdiğimiz paraya, daha doğrusu kullanamadan yıpranmasına üzülüyorum. Diğer koltuğun kumaşı parlak gri kadife ve sanki birini örtüyle korurken diğerini ihmal etmişiz gibi bir muamele gördük. Bu deneyimden çıkan sonuç, koltukları sadece görsel amaçlı almanın daha iyi olacağı yönünde. Ayrıca, iki yıl garanti vaadinin gerçekte bir anlamı olmadığını da tecrübe etmiş olduk.

29 Nisan 2024 17:05 (Şikayetten 2 dakika sonra)

03 Mayıs 2024 13:51

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, istikbal Müşteri Hizmetleri

03 Mayıs 2024 20:54

Yoo gerekli bilgi falan yapılmadı. Kullanıcı hatası diye söylenip kapattılar. Hayır keşke kullansak canimiz yanmayacak. Teknik servisten gelen abiler ortu kullanmayınız dedi kumaş yıpranıyor mus. Bunu da firmaya müşteri örtü kullanıyor kullanım hatası demişler. İlk okul çocuğu bile buna guler. Eskiden vitrinlerde ki fincanlar gibi koltuğa uzaktan bakacağız ellemek ya da oturmak yasak. Saka gibi ya koltuğu yıkatmadık koltuğu silmedik doğru düzgün oturmadık bile. Verilen cevabım ve markanın müşteri değeri bu. Her şey açık ve net bir şekilde. Bu kumaştan ve talia dan bir dolu şikayet var. Herkes yanlış kullanmış özel bir kullanım kılavuz u varda herkesten saklıyorlar bir kendileri biliyor herhalde

Buğlem sonuçtan hiç memnun değil

Buğlem
30 Temmuz 2024 16:44
İstikbal Koltuk Takiminin 2 Ayda Deforme Olması Ve Kumaş Hatası

28 Kasım 2024 09:18

Zümrüt
28 Mart 2024 12:30

20 Eylül 2024 16:41
İstikbale Yakışmadı Çok Kötü
Çağla sonuçtan hiç memnun değil

Koltuk Takımında Üretim Sorunları ve Garanti Desteği Şikayeti

Çağla