23 Ağustos 2024 16:43

İstikbalden 9 yıl önce anneme salon takımı almıştık. İlk geldiğinde de takımın berjerinin ayağı delikti, zor bela 1 sene içerisinde berjerin değişimini sağlamıştık. Şu an 3lü koltuğun ayağı çatlamış vaziyette. Dünden beri 08502223344 numaralı numarayı arıyorum ve bana Bursa'daki servis numaralarını verdiler ama o hatta ulaşmak mümkün değil. Sonrasında takımı aldığım bayii ile iletişime geçtim bugün aranacağımı belirttiler. Saat geçince yine İstikbal'in kendi numarasını arayarak bir beyle görüştüğümde gün içinde aranacağım belirtildi. Aranmadığım için tekrar 0850 numaralı hatla iletişime geçtim, olayı anlattığımda telefondaki hanım 20 iş günü içerisinde servis tarafından aranacağımı belirtti. Servis ile iletişime geçmek bu kadar mı zor yoksa aynı yerde çalışsan arkadaşların firmanın işleyişinden mi haberi yok anlayamadım. Ücretle yaptıracağım bir olayın bu kadar büyütülmesi ve servise ulaşılamamak saçmalık.

23 Ağustos 2024 16:45 (Şikayetten 2 dakika sonra)

29 Ağustos 2024 09:41

Sayın İlgili, Tüketicimizin bildirmiş olduğu iletişim numaralarından ulaşılamamıştır. Konu hakkında iletişim hattımızı aradığı taktirde gerekli bilgi aktarımı yapılacaktır. Saygılarımızla İstikbal A.Ş. Müşteri Hizmetleri

Özge sonuçtan hiç memnun değil

20 Kasım 2024 02:35

11 Temmuz 2024 22:20
Enes sonuçtan memnun

03 Ocak 2024 08:43
Nesim sonuçtan hiç memnun değil

21 Haziran 2025 11:11
İstikbal Mobilya'dan Aldığım Koltuk Takımı İçin Servis Hizmetine Ulaşamıyorum
istikbal-mobilyadan-aldigim-koltuk-takimi-icin-servis-hizmetine-ulasamiyorum-6.jpg

27 Mart 2024 13:26

İstikbal Kategorileri