Aytaç sonuçtan hiç memnun değil

13 Haziran 2024 00:48

Çorlu İstikbal den almış olduğumuz blanca salon takimi ve köşe takımı mobilyalarının ödemesini 2023 Temmuz ayında tamamladık. Mobilyalar birkaç ay İstikbal'in deposunda saklandı. Daha sonra Kasim aralık gibi talep ettiğimizde birkaç hafta içinde gelip kurulumunu yaptılar. Kurarken yemek konsolu üzerindeki aynalardan birisini eksik getirdiklerini fark ettik ve kurulum esnasında mutfak masasının ayağını kırdılar fakat bunları kısa bir sure içinde hallettiler. Eve henüz taşınmadığımız için mobilyaları da teferruatlı inceleme şansımız olmamıştı. Bu hataların düzeltilmesinden sonra TV konsülünün üst kısmının hasarlı olduğunu tespit ettik, söyledik personeller gelip TV konsülünün sadece üst tahtasını değiştirmek üzere götürdüler. Bir aydan uzun bir sure TV konsülü öylece yerde sökülü bir şekilde dağınık kaldı. Sonra yine eşyaları incelerken berjerin sağ on ayağı üzerinde muhtemelen üzerindeki ambalajını sökerken kullandıkları falçatadan olsa gerek kesik olduğunu fark ettik. Bunu da aldığımız bayiye söyledik. Sonra TV konsülünün üst tahtasını getirdiler, fakat montaj için gerekli iç kısma takılan vidaları unuttuklarını daha sonra berjerle birlikte getireceklerini söyleyip berjeri alıp gittiler. Sonra TV konsülünün yanına ilave modüllerden almaya kalktık. Ellerinde olduğu halde zar zor 3 haftada getirtebildik. İlave TV modülü kurulduktan sonra TV konsülü ile aralarında boy farkı olduğunu gördük. Meğerse TV konsülünün ayakları yemek takimi konsoluna, onunkiler de TV konsoluna takılmış. Ayakları değiştirmelerini söyleyince bayiden servis talep etmemi söyleyerek çekip gittiler. Güya yeni mobilya aldık ortalık savaş alanı gibi kala kaldı. Bayiye gidip cumartesi günü misafirlerimizin geleceğini söyledik, en geç cumartesi öğlene kadar servis göndereceklerini söyleyip olayı kapattılar, önümüzdeki cumartesi 4 ncu cumartesi olacak, hala gelen giden yok. Mecburen cumartesi günü misafir geleceği için bir marangoz bulup ücreti mukabilinde mobilya ayaklarını değiştirdik. TV konsülü nihayet ilave modülüyle aynı boya geldi, üzerindeki dolapları da öylece bağlantı olmadan uzerlerine koyduk öylece duruyorlar. Bu arada hala berjerin gelmesini ve TV ünitesinin montajının, eksik vidalarının v. S. Tamamlanmasını bekliyoruz. Eksiklikler değişimler bizi mobilyadan soğuttu. Berjerin de kumaşı değişecekmiş, artık nasıl olur, orijinaline benzer mi gelince göreceğiz. İstikbal markasına güvenerek aldığımız ürünler için pişmanlık duyuyoruz.

13 Haziran 2024 00:50 (Şikayetten 1 dakika sonra)

20 Haziran 2024 17:39

Arkadaşlar müşteri temsilcisi de ilgilenmeyen bir ses tonuyla konuyu kapatmaya çalışır gibisinden konuşarak şikayetiniz en kısa zamanda değerlendirilecektir diyerek konuyu kapadı. Hala eksiklikleri gideren yok. İstikbal den bir şey alırsanız bu gibi sorunlarla karşılaşacağınızı göz önüne alın veya en azından alacaksanız da sağlam bir sözleşme hazırlatarak mal siparişi esnasında parayı ödemeden bu sözleşmeyi yetkili kişilere imzalatın ki, sözleşmede belirttiğiniz sürelerin dışına çıkamasınlar, kanuni işlemlere maruz kalacaklarını bilsinler.

26 Haziran 2024 20:30

Şikayetim hala çözülmedi

01 Ağustos 2024 10:55

03 Temmuz 2025 12:47

Senanur
18 Temmuz 2023 15:55
Rumeysa sonuçtan hiç memnun değil

Rumeysa
06 Mart 2024 03:28
İstikbal Mobilya Satın Alma Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve Müşteri Mağduriyeti
Ali sonuçtan hiç memnun değil

18 Mayıs 2024 21:08
İstikbal Mobilya Hatalı Ürün Mağaza Değişim Yapmıyor
Kader sonuçtan hiç memnun değil

26 Aralık 2024 15:50

İstikbal Kategorileri