Alaattin sonuçtan çok memnun

15 Aralık 2023 12:34
Alaattin'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederim”

Kayseri İstikbal mağazası olan 'Nadir Ev Concept' ten Lena Yemek Odası Takımı aldım. Yemek odası takımının sandalyelerinde ton farkı olduğunu fark ettim. Mağazayı arayarak kayıt oluşturdum ve 08.11.2023 tarihinde bütün sandalyeleri mağaza evden aldı. Tam bir ay sonra, 07.12.2023 tarihinde, sandalyeler şikayet ettiğim ton farklı ayaklarla eşitlenmiş olarak geri geldi. Yani bütün ayaklar mobilyadan farklıydı. Bunun kabul edilemez olduğunu ve ürünleri geri almalarını mağaza müdürüne bildirdim. Nadir Ev Concept'te bize bu takımları satan y** Hanım beni arayarak ürünleri kabul etmemi ve sıkıntıyı çözmek için ilgileneceğini söyledi, ayrıca mağaza müdürü ile bir rapor tutup imzalamamız gerektiğini belirtti.

Mağaza müdürü T**a**Bey ile ayakların mobilyaya uymadığına dair raporu imzaladık. Daha sonra y***Hanım, elinden bir şey gelmediğini ve Müşteri Hizmetlerine durumu bildirmem gerektiğini ifade etti. 11.12.2023'te 444 33 44 numarayı arayarak kayıt oluşturdum. Tarafıma dönüş yapılmayınca, 15.12.2023'te tekrar 444 33 44 numarayı aradım. Müşteri temsilcisi, fabrika ile görüşüldüğünü ve bu ton farkının normal olduğunu belirtti.
İstikbal müşterileri ile ilgisiz. Ayrıca Nadir Ev Concept, iki ay boyunca beni oyaladı ve ürünlerimin değişimi için mağaza olarak gerekeni yapmadı.

18 Aralık 2023 13:19

“Nadir Ev Concept” ten (Kayseri’de bir İstikbal mağazası ) Lena Yemek Odası Takımı ve Lena Yemek Odası Takımı aldım. Yemek odası takımının sandalyesinde ton farkı olduğunu fark ettim. Mağazayı aradım ve kayıt oluşturdum 08.11.2023 tarihinde bütün sandalyeleri mağaza evden aldı. Tam 1 ay sonra 07.12.2023 tarihinde sandalyelerin bütün ayakları mobilya takımından farklı olarak geldi. Nadir Ev Concep’te bize bu takımları satışını yapan y. Hanım’a durumu telefonla bildirdim, ürünleri kabul etmemi ve sıkıntıyı çözmek için ilgileneceğini belirtti ayrıca mağaza elemanı ile bir rapor tutup imzalamamı söyledi. Mağaza elemanı t. Avşar bey ile Ayakların mobilyaya takımlarından tamamen farklı olduğu ile alakalı raporu imzaladık. Daha sonrasında y. Hanım beni aradı elinden bir şey gelmediğini Müşteri Hizmetlerini durumu bildirmem gerektiğini belirtti. 11.12.2023 te 4443344’ü aradım kayıt oluşturuldu. Tarafıma dönüş yapılmayınca 15.12.2023 te 4443344’ü tekrar aradım. Müşteri temsilcisi fabrika ile görüşüldüğünü ve bu ton farkının normal olduğunu belirtti. Takımlar ile sandalye ayaklarının rengi mobilyamdan tamamen farklı İstikbal ve mağazası müşterisi ile ilgisiz. İstikbal markalı bir ürün alırsanız benim gibi mağdur olursunuz. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapmadan bu problemin çözülmesini istiyorum.

Ek
15 Aralık 2023 12:35 (Şikayetten 1 dakika sonra)

15 Aralık 2023 13:39
16 Aralık 2023 19:31
İstikbal Lena Yemek Masası Takımı Sorunu

Eskiden 2 sandalyemde fark vardı. Şimdi hepsinde. Mobilyalar tamamen bozuldu İstikbal mi aman ha.

16 Aralık 2023 19:36

Bir kişi bile dönüş yapmadı.

18 Aralık 2023 13:29

İstikbal gibi bir marka böyle yapmamalı. Ürünle ilgili hiçbir inceleme yapılmadan sorun yok diyor

12 Ocak 2024 10:48

Teşekkür ederim

19 Ekim 2023 23:28
İstikbal Ayıplı Mal Ve Defolu Ürün
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Eski Ve Hasarlı Ürün Teslimatı: İstikbal Ve Nadir Mobilya Deneyimi

12 Şubat 2025 14:17
Sevda sonuçtan hiç memnun değil

16 Mart 2025 17:51
Suleyman sonuçtan hiç memnun değil

Suleyman
03 Ocak 2024 19:05
Murat sonuçtan hiç memnun değil

10 Eylül 2024 18:16
İstikbal Kategorileri