İstanbul Üniversitesi Açık Ve Uzaktan Eğitim Fakültesi Muafiyet

İstanbul Üniversitesi Açık Ve Uzaktan Eğitim Fakültesi Muafiyet
23 Eylül 2024 17:12

Aynı okuldan daha önce ön lisans mezunu oldum. 2. Üniversite olarak farklı bir bölüm okumak istedim. Kaydımı yaptırdım aktif öğrenciyim. Türk Dili, Atatürk İlke ve İnkılapları, İngilizce derslerini daha önce başarılı şekilde tamamladığım için muaf tutulmam gerekiyor. Ama muaf görünmüyorum ve muafiyet talebi de yapamıyorum. Üniversiteyi 5 gün önce aradım 3 gün beklemem gerektiğini söyledi bekledim hala düşmedi. Daha sonra üniversiteyi defalarca aramama rağmen açan olmadı. Çözüm merkezine yazdığımda ise klasik muafiyet koşullarını anlatan bir metin. Burada öğrenciler olarak endişe etmekte haklıyız 28.09.2024 son gün ve hiçbir şekilde karşımızda bir muhatap yok. Biz eğitim için bir tutar ödüyoruz. Sistemsel bir sorun ise duyuru yayınlarsanız görebiliriz. Ya da telefonumuzu açıp bunu bize açıklarsanız bilebiliriz ya da çözüm masanıza defalarca yazdığımız halde koşulları anlatmak yerine sebep söylerseniz bilebiliriz. Koşullarınız ekte de sunduğum gibi belli. Süreç geçtikten sonra bizi bu derslerden sorumlu tutarak mı öğrencilerinizi önemsemiş olacaksınız. Konu ile ilgili öğrenciler olarak açıklama bekliyoruz.

Damla sonuçtan çok memnun

25 Ekim 2023 10:18
"Teşekkür ederim."

09 Kasım 2023 22:30
Zehra sonuçtan hiç memnun değil

09 Ekim 2023 21:06

İstanbul Üniversitesi'nde Kayıt Silme Sonrası Ücret İadesi Sorunu Ve İletişim Eksikliği

11 Haziran 2025 14:57
istanbul-universitesinde-kayit-silme-sonrasi-ucret-iadesi-sorunu-ve-iletisim-eksikligi-3.docx
istanbul-universitesinde-kayit-silme-sonrasi-ucret-iadesi-sorunu-ve-iletisim-eksikligi-2.docx