İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Romatoloji Bilgi İşlem Çalışanlarının Saygısızlıkları!

14 Kasım 2024 11:43

Cerrahpaşa Romatoloji bölümü bilgi işlem d*** isimli şahıs kendi krallığını kurmuş keyfi çalışmaktadır. Kendini hastaları azarlama keyfi 6 ay sonraya randevu verme hakkına sahip görmüştür. 8 aydır iş dışında olup gidemediğim için raporlu ilacımı kullanamadığımı bir 6 ay daha bekleyemeyeceğimi söylememe rağmen gelseydiniz deyip randevumu Nisan ayına vereceğini söyledi. Ben ısrar edince doktorla görüşüp kaşe alırsam vereceğini söyledi. Doktor en uygun zamana randevu verilmesi yönünde kaşe verdi. Benim randevumu bu şahıs tekrar Nisan ayına verdi. Buna itiraz ettiğimde en uygun zaman demiş diyerek Nisan ayına verdiğini bende kağıtta Nisan değil en uygun zaman olarak belirttiğini söyledim. Randevumu Nisan olarak kayıt ederek. Bana bu bölümün kapanacağını Nisan ayında bakalım bu bölümü bulabilecek misin burası kemoterapi hastalarının ilaçsız kalmaması için açık gibi kendi ağızlarıyla bir yalan söylediler yanındaki beyefendi ile birlikte. Sonradan tekrar doktorun yanına girdim ve olanları söylediğimde bana o bölümün sıkıntılı olduğunu söyleyerek 14 Kasım perşembeye yani 2 gün sonraya randevumu verdirdi. Benim anlamadığım devletin bana imkan tanıdığı raporlu cimzia enjektör şu andaki güncel fiyatı 17 bin tl olan ilacı bu şahıslar babasının cebinden çıkar gibi kullanmama mani olmasının haklı yanı nedir? Hastane personele çeki düzen vermeli artık! Doktorlar şeker gibi bizim tedavimiz için profesöründen tutunda pratisyen hekimine kadar canla özveriyle çalışırken bu şahısların vasfı nedir bizi ayarlayıp hakkımızı elimizden almaya çalışıyorlar? Demek ki istenince randevu verilebiliyormuş! Bu şikayetimi her yerde belirteceğim, yıllardır hak etmediğiniz oturduğunuz o koltuklara işini severek yapacak olanların önüne geçmekten vazgeçin ve istifa edin bence kimse sizin babanızın uşağı değil hanım!

Haksız Ücretlendirme Ve Bilgi Eksikliği Sorunu

14 Ekim 2024 09:45

Sultan 2.Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi Onkoloji Hastasını Muayene Etmeyi Reddeden Hipokrat Yeminli Doktor

29 Mart 2024 01:44

Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Randevu Ve İletişim Sorunları Hastane Deneyimimi Zorlaştırdı

09 Temmuz 2024 10:51

11 Ağustos 2023 13:43
Naz sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Cerrahpaşa Hastanesi Gerekçesiz Borç Çıkartıyor!

19 Nisan 2024 22:40