Haksız Ücretlendirme Ve Bilgi Eksikliği Sorunu

14 Ekim 2024 09:45

Cerrahpaşa Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümü'nde Ş***** T**** hocaya muayene oldum. Hoca, 3 hafta sonra gelmemi söyledi. Aradan 25 gün geçtikten sonra randevu bulup gittim. Bilgi işlemdeki kadın, 'Çok geçmiş, para almamız gerekir' dedi. Benden 1248₺ ücret aldılar. Benim bildiğim, vatandaş olarak 1 ay kontrol süresi var; eğer geçerse ücret alıyorlar. Ama ben daha 1 ayı doldurmadan ücret aldılar. Bilgi işlemdeki arkadaşa sorduğumda, 'Doktor ne kadar derse' diyor. Eğer 2 hafta dediyse ve 2 hafta geçerse alınır diyor. Sordum, belli bir gün sayısı yok mudur kontrol süresi? Hiçbir şey diyemedi. Kanunen veya Cerrahpaşa yönetmeliğine göre bir gün sayısı vardır. Yanlış, usulsüz veya bilgisiz bilgi işlem var.

Seçil sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Randevu Saatinde Doktor Yok, Hizmet Alamama Sorunu

23 Ocak 2024 13:11
Sedanur sonuçtan hiç memnun değil

Metin Sabancı Hastanesi Baltalimanı Dahiliye Doktoru İlgisizliği

18 Eylül 2024 00:41
Naz sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Cerrahpaşa Hastanesi Gerekçesiz Borç Çıkartıyor!

19 Nisan 2024 22:40