İstanbul House Gayrimenkul & Danışmanlık Zararım Oldu

28 Kasım 2023 11:01

İstanbul house Bahçelievler danışman f****hanım
aradığında pilates salonu için tutmak istediğimi söyledim. İlk etapta, sorun yok gelebilirsiniz dedi. Ama ben 1 depozito, 1 kira, 1 komisyon ödedikten sonra anahtarı aldığımın 5. Günü biz asla bu arada iş yeri olmasını istemiyoruz dediler.
Ben meskeni tuttuğumda ilgili emlakçının prosedür hakkında bilgisini olduğu düşündüm, ama maalesef sadece kendi komisyonu peşinde düşünen işgüzar birisi olduğunu gördüm. Apartman sakinleri istemediği için maalesef eşyalarımı geri taşımak zorunda kaldım. İstanbul house Bahçelievler danışmanı fi*** hanımdan şikayetçiyim.

Ne yapılmış bir sözleşme var. Ne bana kesilmiş fatura.
Ama bir şekilde bana evi vermiş. Mal sahibini gerekli prosedürden bahsetmemiş ve hatta maşken olan bir yeri işletme olarak kiralandığında gerekli olan prosedürleri bilmeyen sadece kendi komisyonunu düşünen ve hatta mağdur olup parasını alamayan bir insan olarak. İstanbul house adı altında çalışan danışman f**** hanımdan şikayetçiyim.

Anahtar yok. Kontrat yok. Verilmiş bir daire ve prosedüre uygun değil. Ama parasını almış ve fakat daireyi kullanmadığım halde zararım olmuştur.

İstanbul house f**** hanımdan şikayetçiyim. Ona verilmiş 525 dolar. Elde olmayan bir kontrat, ne bir faturam var.
Parayı aldı ve fakat vermek istemiyor.

28 Kasım 2023 03:04

İstanbul hause Bahçelievler sözleşmesini yapmadığı bir dairenin parasını alıp, prosedüre uygun olmayarak kiralamıştır İstanbul house bahcelievler f*** hanim Telefonda belirttiğim halde mesken olan bir yeri apartman izni olmadan gerekli prosedürleri yerine getirmeden bana kiralamış olup asla ne mal sahibini ne apartman sakinlerinin onayını almıştır.

Ortadada bir daire yok Sözleşme yok Bahcelievler İstanbul house adı altında çalışan F*** Hanım.

Evren sonuçtan hiç memnun değil

Homeline Gayrımenkul Ataşehir Mağdur Etti!

09 Ağustos 2024 15:38

Fidan Emlak Canımı Sıktı!

17 Aralık 2024 16:38

28 Aralık 2023 16:28

Çakır Grup Temizlik Evi Eksik Temizlediler

28 Ağustos 2023 13:59
Ayfer sonuçtan hiç memnun değil

29 Ekim 2024 19:37