İm-Ser Gayrimenkul ve İnşaat İm-Ser Emlak Mağduriyeti

İm-Ser Gayrimenkul ve İnşaat İm-Ser Emlak Mağduriyeti
28 Şubat 2024 20:48

Profesyonellikten uzak, ödeme yaptıktan sonra ilgilenilmeyen bir mağduriyet yaşadım. Telefonda şikayetimi dile getirdiğimde, bir emlak danışmanı tarafından azarlandım. Ev sahibi uzakta olduğu için vekaletini alan İ**** Bey ve bize evi gösteren B**** Hanım'ın 10 günde hazır olacağını söyledikleri eve güvenerek tüm ödemeleri eksiksiz bir şekilde yaptım. Ancak taşınacağım gün, yani 22 gün sonra, evin hâlâ aynı durumda olduğunu; lavabosunun olmadığını, elektrik ve su bağlantılarının sorunlu olduğunu, sıcak suyun akmadığını, kornişlerin takılmadığını ve var denilen ankastre setin bulunmadığını gördüm. Mağduriyetimize herhangi bir çözüm sunulmadı. Ödemeler alındıktan sonra bize ilgi gösterilmedi. Taşındıktan sonra iki hafta boyunca sürekli olarak ustalar evde çalıştı. Eşim işe gitmek zorunda olduğu için, 5 aylık hamile olduğum halde ustaların başında durmak ve ardından temizlik yapmak zorunda kaldım. Eşyalarımın yerleştirildiği evi kırıp dökülmesine şahit oldum. Şimdi de, var denilen fırının hala gelmediği için hamileliğimle fırın araştırıp almak zorundayım. Hakkımı asla helal etmiyorum.

Villa Kılavuzu Pis Villa Ve Sıfır İlgi Alaka

14 Temmuz 2024 00:28
Gülden sonuçtan hiç memnun değil

Özge Akçil Gayrimenkul Danışmanlık Ücret İadesi Yapmadı

23 Ocak 2025 15:39

Mutfak Montajında Süregelen Sorunlar Ve Hayal Kırıklığı

14 Kasım 2024 15:14
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

07 Eylül 2023 08:11
Kahramanmaraş Kartal Taşıma'dan Şikayetçiyim
Ecem sonuçtan hiç memnun değil

07 Eylül 2024 15:06