Duygu sonuçtan hiç memnun değil

13 Mayıs 2024 22:56

Getir uygulaması aracılığıyla Anneler Günü münasebetiyle İstanbul Çiçekleri firmasının Taksim AKM şubesinden bir buket sipariş ettim. Anneme yaşattığım olumsuz durumdan dolayı üzgünüm. Buketin dışarıdan görünen kısımlarına canlı çiçekler yerleştirilmiş. Ancak buketi ambalajından çıkardığımda, beklediğim gibi olmadı. Buketin geri kalan çiçekleri solgun, yaprakları dökülmüş ve sararmıştı. Beklediğim tazelikte bir buket değildi. Ödediğim 550 TL karşılığında beklediğim kaliteyi alamadım. Bu deneyimimden ötürü, maalesef bu hizmeti başkalarına öneremem. Ödenen ücret karşılığında bu durumu yaşamak istenmeyen bir tecrübe oldu. Diğer uygulamalardan sipariş verseydim daha iyi olurdu diye düşünüyorum.

15 Mayıs 2024 12:46 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhabalar, yaşamış olduğunuz durum için üzgünüz. Sizlerin memnuniyetini sağlamak amaçlı getir üzerinden yapacağınız taleple gelecek bilgi üzerine hızlı şekilde mağduriyetinizi gidermek isteriz. İyi günler dileriz

Duygu
15 Mayıs 2024 12:59

Anlamadım mağduriyetimi nasıl çözeceksiniz?

Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

11 Mayıs 16:56

11 Mayıs 13:48
Taze Çiçek | Tazecicek.com Anneler Günü Siparişimde Çürük Ve Geç Teslim Edilen Çiçek Mağduriyeti

17 Mayıs 2024 10:32

11 Mayıs 15:52
Getirçarşıdan Aldığım Çiçek Görselden Tamamen Farklı Çıktı Hevesim Kırıldı
Getirçarşıdan Aldığım Çiçek Görselden Tamamen Farklı Çıktı Hevesim Kırıldı
Buse sonuçtan hiç memnun değil

11 Mayıs 21:32
Anneler Günü’nde Teslim Edilmeyen Çiçek, Cevapsız Şikayetler