İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ücretsiz Ulaşım Desteği

19 Ekim 2024 20:374.520

İstanbul büyükşehir belediye başkanı iş arayanlara 3 ay boyunca ücretsiz ulaşım desteği verileceğini söylemişti ücretsiz ulaşım desteğinden yararlanmak için İstanbul ofisinde mülakata katılmak gerektiğini söylediler ve ben 3 sefer mülakata katılmama rağmen ücretsiz ulaşım desteği başvurusu kabul olmasına rağmen ücretsiz ulaşım desteği için tarafıma karekod mesajı gelecekti üzerinden 9gün geçmesine rağmen hala mesaj gelmedi 153 çözüm merkezini arıyorsun başvurunuz devam ediyor en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır diye insanı oyalama mesajı gönderiyorlar ben yaklaşık 3 aydan beri iş arıyorum bedavadan otobüse binme derdinde değilim İstanbul büyükşehir belediye başkanı ne demişse yerine getirilmeli.

22 Ekim 2024 20:01 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-63332418274 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

28 Ekim 2024 21:25

Merhaba ismim Cemal Küçükçekmece'den yazıyorum yapmış olduğum ücretsiz ulaşım desteği başvurusu kabul olmasına rağmen tarafıma bio kart 2 defa geldi son kullanma tarihi geçmiş olarak geldi turnikeye okutunca başarısız işlem diyor geçit izni vermiyor bunun düzeltilmesini talep ediyorum İstanbul büyükşehir belediye başkanı ne demişse yerine getirilmeli

28 Ekim 2024 21:27

Tarafıma gönderilen her iki bio kart son kullanma tarihinede bakabilirsiniz

28 Ekim 2024 21:32

153 çözüm merkezini arayıp durumu detaylı bir şekilde izah etmeme rağmen neden böyle bir hata yapılıyor son kullanma tarihi geçmiş bio kart tarafıma gönderiliyor sistemsel hata olduğu söyleniyor bana pek inandırıcı gelmiyor açıkçası

28 Ekim 2024 21:41

Beni iyice araştırın çalışıp çalışmadığımı kontrol edin ben bedava otobüse binme derdinde değilim sürekli iş arayan vatandaşım sadece 4 aydan beri iş arıyorum İstanbul büyükşehir belediye başkanı iş arayanlara 3 ay boyunca ücretsiz ulaşım desteği sunacağız demesinden sonra bende bundan yararlanmak isteyen bir vatandaşım her şey onaylanmasına rağmen sadece bio kart tarafıma aktif olarak gönderilmedi 2defa bio kart geldi tarafıma 2side son kullanma tarihi geçmiş olarak geldi turnikeye okutunca başarısız işlem olarak okuyor bunun düzeltilmesini talep ediyorum acilen

Değerli vatandaşımız, Başvurunuzla ilgili tarafınıza telefonla süreç hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

10 Kasım 2024 21:48

İstanbul büyükşehir belediye başkanı Ekrem İmamoğlu iş arayanlara 3 ay boyunca ücretsiz ulaşım desteği verilecek demişti ben maalesef her şey onaylanmasına rağmen ücretsiz ulaşım desteği başvurusu kabul olmasına rağmen tarafıma yeni tarihli kullanıma açık bio kart gönderilmedi çözüm merkezine detaylı bir şekilde izah etmeme rağmen yine aynı bio kartı gönderiyorlar Ekrem İmamoğlu'nun iş arayanlara 3 ay boyunca ücretsiz ulaşım desteği vaadi kocaman bir yalan maalesef Bana gelmediği sürece kocaman yalan

15 Kasım 2024 14:57

İsmim Cemal i̇nönü Küçükçekmece'den yazıyorum defalarca şikayet etmeme rağmen yine aynı tarihli son kullanma tarihi bitmiş QR kodu gönderiyorsunuz neden böyle yapılıyor bunu anlamış değilim açıkçası hata 1 2 olur 3cüyede olur mu ben bir türlü bu ücretsiz ulaşım desteğinden yarallanamadım her şey tamam olmasına rağmen çözüm merkezinde çalışan herkese yazıklar olsun diyorum benim çok basit olan işi Bir türlü çözemediniz bu konuyu İstanbul büyükşehir belediye başkanı Ekrem İmamoğluna mektup yazarak detaylı bir şekilde izah ederek iletmek daha doğru olacağını düşünüyorum çözüm merkezi çalışanları sadece oyalama zamana oynama çözümü üretiyor başkada bir şey yaptıkları yok maalesef

Yorumlar(5)

29 Kasım 2024 23:07

QR linkinin gelmesinin 15 gün sürmesi de ilginç çünkü fuarda hemen kod linki geldi. Bu kadar sürmemesi gerekir.

29 Kasım 2024 23:04

Ben de kariyer fuarına gittim oradan başvurdum. Geçişler hakkında şikayette bulundum birkaç kere beni bu konuda bilgisi olan arasın dedim ama arayan kimse olmadı hala. Doğru düzgün altyapı oluşturulmadan yapıldığını düşünüyorum sürekli sorun çıkması bundan, kişisel karta da entegre edilmemesi saçma zaten. Sıfır QR token denk gelmesini şansıma vereyim madem🫠

29 Kasım 2024 14:52

Hocam ben başvurdum doğru düzgün kullanılmıyor. Günde 4 geçişle sınırlı ve 1 ayda 32 geçiş hakkı tanımlanıyor sözde ama her ay bir iş görüşmesi yapıp (İBB kariyerden falan olacak o da) tekrar başvurman lazım max. 3 ay kullanabiliyorsun zaten. Günde 4 geçiş kesinlikle yapılmıyor, aktarmalarda hata veriyor ve aylık AKBİL mantığı işliyor yani mesela boğaz hattında 2 kullanım gidiyor gibi. Ben metro + boğaz hattına bindim normalde 2 geçiş yapmış oldum ama dönerken günlük limit bitti uyarısı verdi. Yani 4 geçişten kastı vesait olarak düşünmüştüm ama değilmiş.

İbb Geçim Sofrası Yardım

Fahri
27 Eylül 2024 01:433.477

Merhaba, yaklaşık 7-8 ay önce İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu Geçim Sofrası destek paketine başvuru...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Geçim Sofra Desteği

Meltem
25 Eylül 2024 22:152.458

İBB Sosyal Yardım Başvurumun Belirsizliği

Neslihan
4 Mart 2025 02:171.972

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne sosyal yardım için aylardır başvuruda bulundum neredeyse 1 yol oldu. 153 aradığımda ba...

Tümünü Gör
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Tarafından Gönderilen Park Yatak Alt Mekanizması Kırık!

İstanbulBüyükşehir Belediyesi Tarafından Gönderilen Park Yatak Alt Mekanizması Kırık!

Hakan
İBB Halk Süt Bozuk Çıktı!

İBB Halk SütBozuk Çıktı!

Kemal
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Beşik Kırık Çıktı

İstanbulBüyükşehir Belediyesi Beşik Kırık Çıktı

Halime
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yardım Desteği Kesildi!

İstanbulBüyükşehir Belediyesi Yardım Desteği Kesildi!

Serap
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yardımım Kesildi!

İstanbulBüyükşehir Belediyesi Sosyal Yardımım Kesildi!

Hakan
İstanbul Büyükşehir Belediyesi  Sosyal Yardımı Kesti!

İstanbulBüyükşehir Belediyesi  Sosyal Yardımı Kesti!

Öne ÇıkanKonular

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kategorileri