İstanbul Büyükşehir Belediyesi Tepeören Hayvan Bakım Evi

Gizemnur
19 Eylül 2024 10:452.958

Gizemnur a** adına araba çarpması sonucu 4 aylık erkek kediyi Tepeören İBB hayvan bakım evi'ne götürdüm. Kuyruğunu ampütasyon yaptıklarını, aynı zamanda kalçada ayrılma ve kırık olduğunu söylediler. 2 hafta sonra kediyi almak istediğimi söyledim, tedavisini kendim üstlenmek istediğimi tabii buyurun gelin, genel durumu iyi, taburcu edebiliriz dediler.

Ertesi günü almaya gittiğimde kedinin öldüğünü, gömü işlemini gerçekleştirdiklerini söylediler. Gereğinin yapılmasını istiyorum. Bu kedi kırıktan kaynaklı mı, gerçekleştirilen operasyondan kaynaklı mı yoksa ihmalsizlikten mi öldü bilmek istiyorum. Gereği yapılsın lütfen.

20 Eylül 2024 12:23 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-62733284842 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, Başvurunuzla ilgili tarafınıza telefonla süreç hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Arzu
10 Eylül 2023 13:035.165

Tepeören Belediyesine yaklaşıl 10 gün önce ayağı hafif aksayan kedi için telefon açtım. Gelip götürdüler. Daha sonra ara...

1 Destek

Yavru Kedimin İhmali Ve Yanıltıcı Bilgilerle Kaybı

Asiye
21 Aralık 2024 11:504.346

25 Ekim akşamı kurumda baktığım yavru kedimi Tepeören sahipsiz hayvanlar bakim evinden alıp götürdüler. 26 sinde da ayağ...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kemerburgaz Sahipsiz Hayvan Bakımevi'nde Yaşanan Sorunlar!

Selin
4 Mart 2025 23:472.611

1 ay önce sokakta sol gözü olmayan yürümekte zorluk çeken ama yine de yürüyebilen bir kedi kurtardım. 2 hafta sonra idra...

1 Destek

Kader
27 Ağustos 2024 02:193.765

Dün saat 00.00 civarı sokağımızda baktığımız kedimizi araba ezdi. Gördüğümüz gibi 153'ü arayıp almalarını istedik. Önces...

1 Destek1 Yorum

Tümünü Gör
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ölüme Terk Edilmiş Sokak Kedisi!

İstanbulBüyükşehir Belediyesi Ölüme Terk Edilmiş Sokak Kedisi!

Burak
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Defalarca Aradığım Halde Gelip Yatılı Kediyi Alıp Götürmedi!

İstanbulBüyükşehir Belediyesi Defalarca Aradığım Halde Gelip Yatılı Kediyi Alıp Götürmedi!

Nejla
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hayvan Severmiş!

İstanbulBüyükşehir Belediyesi Hayvan Severmiş!

Halil
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Parkta Kontrolsüz Şekilde Gezen Kısırlaştırılmayan Sokak Köpekleri

İstanbulBüyükşehir Belediyesi Parkta Kontrolsüz Şekilde Gezen Kısırlaştırılmayan Sokak Köpekleri

Mahmut
İBB İtfaiye Kurtarma Yapmak İstemiyor

İBB İtfaiyeKurtarma Yapmak İstemiyor

İlkan
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Veteriner Hekimi Eksikliği!

İstanbulBüyükşehir Belediyesi Veteriner Hekimi Eksikliği!

Bahri

Öne ÇıkanKonular