Simge sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSKİ Aylardır Evde Olmadığım Halde Yüksek Meblağ Fatura Çıkardı!

27 Eylül 2024 18:39

Haziran ayının 9'undan beri yazlıktayım ve buna da bütün apartman şahit. Temmuz ayında 72 TL fatura geldi olması gerektiği gibi. Ağustos ayında 290 TL fatura geldi ve bu bize çok fazla geldi çünkü evde hiç kimse yoktu ve kimse suyu kullanmıyordu. Yine de ödedik. Ancak bu ay gelen faturada şoka uğradık çünkü 787 TL fatura geldi. Evde hiç kimse yokken nasıl 21 metreküp su kullanılmış olabilir dalga mı geçiyorsunuz? İSKİ müşteri hizmetlerini aradığımız zaman sayaç bozuk olabilir ya da su kaçağı olabilir cevabı alıyoruz ancak biz zaten 3. Katta oturuyoruz ve 21 metreküp su kaçağı olmuş olsa alt katı geçtim apartmanı bu basar kaldı ki alt kat komşumuz da hiçbir sorun olmadığını söyledi. Şikayetleri okuduğumda ne hikmetse herkesin aynı dertten muzdarip olduğunu görüyorum. Ayrıca sayaç bozuk olsa bile vanalar tamamen kapalı ve evin içine hiçbir şekilde su girişi yok. İstanbul'da oturan komşularımıza da saate baktırdık ve hiçbir şekilde saatin dönmediğini teyit ettirdik. Yani dümdüz stabil duruyor. Belli ki kasti bir şekilde metreküplerle oynanıyor. Ben bu faturayı hiçbir şekilde ödemeyi kabul etmiyorum ve gerekli incelemenin yapılmasını talep ediyorum. Sözleşme no: 018***57

02 Ekim 2024 16:21 (Şikayetten 4 gün sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-62947697326 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, Başvurunuzla ilgili tarafınıza telefonla süreç hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Simge
Simge
10 Ocak 2025 03:46

Faturaları eşek gibi ödedik. E burası muz cumhuriyeti tabi. Asla kullanmadığımız su bedeli bizden alındı ayrıca eve dönünce de su saatinde hiçbir problem olmadığını gördük.

25 Eylül 2024 10:02

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kategorileri