Emrah sonuçtan hiç memnun değil

13 Ekim 2024 03:51

Ben İstanbul Kağıthane ilçesinde, Harmantepe Mahallesi, Van Sokak No: 6 Daire 1 zemin katında oturuyorum. İSKİ, 4 Eylül günü su sayaçlarını değiştirdi ancak su vanalarını sıkmadıkları için evimi su bastı. O gün Allah'tan eşim evde değildi ve Allah'tan üçlü priz takılı değildi, yoksa yatıyordum ve Allah korusun elektrik çarpardı, ölebilirdim. Sayaçtan akan su, komple evimin içine girmiş. Gece çalıştığım için ben de yatıyordum, akşamüstü saat 7'de kalktım ve baktım ev komple su dolu. Binamın sahibi yaşlı bir abla, kapıma vuruyordu ve 'Kalk, su basmış binayı komple' diyordu. Onlarca defa İSKİ'yi aradık, maalesef kimse cevap vermedi. Sonra bina sahibi büyükşehri aradı, geldiler ve vanaları sıktılar. Hemen itfaiyeyi aradık, itfaiye geldi. Zabıt raporu tuttu. İSKİ'ye dilekçe verdim. Tam bir ay oldu, hiç kimse ne aradı ne sordu, bizimle kimse ilgilenmedi. Bu su baskınında evde bulunan cep telefonum, tabletim su alarak kullanılamaz hale geldi ve halılarım, yorganım, yatağım, evin içinde bulunan bazı eşyalarım hepsi ıslanarak kullanılmaz hale geldi. Benim toplam 100 bin liralık bir mal zararım var. Talebim, İSKİ'nin beni uğrattığı zararı karşılaması. Aksi takdirde itfaiye raporu ile davaya kadar gidileceğini bildirmek isterim.

15 Ekim 2024 21:23

Geri dönüş sağlanmadı

16 Ekim 2024 21:00

Hala bir gelişme yok dava açacağız artık Kukuli haklarımız neyse öyle hareket edeceğiz

17 Ekim 2024 09:20 (Şikayetten 4 gün sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-63227131200 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

18 Ekim 2024 22:45

Bana kod falan gelmedi.

18 Ekim 2024 22:52

Hiçbir işlem de yapılmıyor beli. Nasıl bir sorumsuzluk bu. Bunun bir yetkilisi yok mu. İSKİ nin başında kimse yok mu. Bu sorumsuzluk ancak mahkeme ile mi giderilecek.

Değerli vatandaşımız, Başvurunuzla ilgili tarafınıza telefonla süreç hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

26 Ağustos 2024 22:02
Tuncay sonuçtan hiç memnun değil

İSKİ Genel Müdürlüğüne

11 Temmuz 2024 19:21