Gül sonuçtan hiç memnun değil

İbb Veteriner Hizmetleri İlgisizliği!

30 Mayıs 2024 20:23

Bugün saat 17.00 civarında Avcılar Mustafa Kemalpaşa mahallesinde yürürken kaldırımda ağzından koyu salya akan, ağzı kapanmayan, burnu kesilmiş, ön patilerinde yanığa bağlı deformasyonlar, sağ ön ayağında kırık olduğunu fark ettiğim kedi için İbb veteriner hizmetlerini aradım zira Avcılar Veteriner hizmetleri telefonlara asla cevap vermiyor. Sizi ekipler arayacak denmesine rağmen 45 dakika bekledim ne ekipler tarafından arandım ne de geldiler! Kedi muhtemelen işkence görmüş, durum acil dememe rağmen su an saat 20.01 olmasına rağmen hala ne arayan var ne soran.
Böyle mi hizmet veriyorsunuz vatandaşa ve hayvanlara? Sorarım size. İbb nin hiçbir hizmetinden memnun değilim, çözüm odaklı bir hizmet görmüyorum ve sizi kınıyorum.

31 Mayıs 2024 13:21 (Şikayetten 16 saat sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-60774917116 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, 1-60774917116 numaralı başvurunuz sonuçlanmıştır. Başvurunuzun sonucuna iletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile ulaşabilirsiniz. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

26 Temmuz 2024 21:44

14 Ekim 2024 16:06

13 Aralık 2023 00:43

04 Haziran 2024 20:54
Hayrunnisa sonuçtan hiç memnun değil

Yardım Çağrısına Yanıt Vermeyen İBB Veteriner Desteği

02 Ocak 2025 15:21