İbb Kariyer İş Başvurusu Yaptım

İbb Kariyer üzerinden Yuvamız İstanbul için okul öncesi öğretmenliği için iş başvurusunda bulundum. Bir kere aradılar aktif olarak iş arayışınız devam ediyor mu diye sordular. Evet dememe rağmen bir daha geri dönüş olmadı. Çok umutlanmıştım ve hala iş için aramalarını bekliyorum. Öğretmen alımları ne zaman başlayacak onun hakkında da bir bilgi bulamıyorum.

15 Kasım 2023 11:35 (Şikayetten 14 saat sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-58927945553 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, Başvurunuzla ilgili tarafınıza telefonla süreç hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

25 Haziran 2024 22:12

Hocam nasıl başvurdunuz yönlendirebilir misiniz İBB kariyerden genel başvuru yapabildim yuvamız İstanbul için yapamadım cevaplarsanız çok sevinirim

Dilara
Şikayeti Çözüldü
18 Haziran 2024 22:11

Hocam merhaba. İşe başladınız mı veya size ulaşıldı mı?

24 Mayıs 2024 20:56

Merhaba hocam başlayabildiniz mi

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi İnan Kariyer İş Başvurusu

17 Haziran 2024 18:223.346

"Sunduğunuunuz hizmetten dolayı çok teşekkür ederim işinizi hakkıyla yapıyorsunuz iyi çalışmalar"

İBB Kreşlerinde Öğretmenlik İçin Cevap Bekleyişim

İBB için 2023 kasım ayında kariyeribb okul öncesi öğretmenliği iş başvurusu yapmıştım. Hala bekliyorum. Olumlu veya olum...

Öne ÇıkanKonular

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kategorileri