İBB İdrar Testi Süreci Hakkında Bilgi Eksikliği

06 Haziran 2024 01:28

İBB idrar testi olumsuz çıktı. Aynı idrar mı teste gönderiliyor yoksa yeni idrar mı veriyoruz? Buna dair bilgisi olan var mı? Yanlış yönlendirilmemek için karşılaştığınız böyle bir durumla ilgili yardımcı olursanız sevinirim. Yani aynı idrarın test edilmesi saçma olur, çünkü boşa neden gidelim.

02 Eylül 2024 12:26

20.05.2024 tarihin de İBB şoför kartı için idrar verdim sonuç hala çıkmadı böyle nereye kadar bekleyeceğiz anlamadım ki ne red geliyor ne de onay nasıl çözüm bulucağız buna anlamadım gitti bir yardımcı olur musunuz ne yapmamız lazım bu durum da iş yapacağız mağduruz

08 Ağustos 2024 12:23

İbb şoför kartı için başvuru yaptım olumsuz çıktı ve olumsuz çıkan sonucu tekrar gönderilmesini istemedim ama yine de tekrar gönderildi ve sonuç çıkmıyor 2 ay oldu bekliyorum gönderilmesini istemediğim sonucu olumsuz gelen idrarın geri gönderilmesi ne alaka ve benim isteğim olmadan onu da geçtim yani neden bu kadar uzun sürüyor çalışmak için bekliyoruz bu sorun bu sonuç nasıl çözümlenecek

06 Haziran 2024 16:07 (Şikayetten 14 saat sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuzla ilgili tarafınıza telefonla süreç hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

08 Kasım 2024 21:24

İBB Kart Test Sürecinde Mağduriyet

31 Aralık 2024 23:31

21 Ocak 2025 15:37
Yildiray sonuçtan hiç memnun değil

İBB Şoför Kartı İçin Verilen İdrar Tahlili Uygunsuz Numune Olarak Kabul Edildi

03 Temmuz 2025 10:59
ibb-sofor-karti-icin-verilen-idrar-tahlili-uygunsuz-numune-olarak-kabul-edildi-1.jpg

09 Kasım 2023 22:36

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kategorileri