Ayla sonuçtan hiç memnun değil

Bahçelievler Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi Kaplama Yapılması Gereken Dişimi Tedavi Etmeden Gönderdi

16 Ağustos 2024 22:16

Daha önceki doktor, kanal tedavisinden sonra hemen dişimi kaplama yaptırmam gerektiğini, kırılmadan acil randevu almam gerektiğini söyledi. Yaklaşık 1 ay geçti. Randevu aldım, ben geciktim diye düşünmüştüm. Bu sabah Bahçelievler Diş Polikliniğindeki Diş Doktoru Ü****** O*** D*****, bana neden buradan randevu aldığımı, oradan tekrar randevu alıp kaplama yaptırmam gerektiğini, hem biz 9 ay sonra yapıyoruz dedi ve beni gönderdi. Üstelik röntgene bakıp, 'Bu senin mi? Ön dişlerinde iki çürük var görünüyor. Birinde kış var.' dedi. Ben de tedaviye yönlendirmesi için nasıl tedavi edileceğini sordum. 'Çekilir ya da temizlenir, üniversite hastanelerinde' dedi ama bir işlem yapmadı ya da kayıt açıp randevu almamı söylemedi. 'Gidebilirsin' dedi. Şikayetçiyim. Vardiyadaki eşimi peşime taktım, iki küçük çocukla gittim hastaneye. Sıra bekle, röntgen çek ve yapılması gerekenler yapılmadan gönderil. Eve işini severek yapmayan ve gelen hastaların çalışan olduğu, vergi verdiğini, üstelik kısıtlı zamanlarda randevu alıp tedaviye geldiğini göz önüne almalı, bencil olmamak lazım. Üstelik madem dişe kaplama olmayacaktı, boşuna film niye çekildi? Radyasyon yemek zorundaydım. Hakkımı helal etmiyorum.

Bahçelievler Ağız ve Diş Doktordan Şikayetçiyim

20 Ekim 2023 13:02
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

22 Ocak 2024 10:18
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Bahçelievler Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi'nde Hayal Kırıklığı

20 Aralık 2024 13:33