Sevim sonuçtan hiç memnun değil

31 Mart 2024 00:47

İstanbul Aydın Üniversitesi Diş Eğitim Fakültesi, 2023 yılı Temmuz ayında kızımın sol köpek dişinin üstte çıktığı için ziyaret edildi. Cene genişletme aparatı takıldı ve 3 ay boyunca anahtarla çevirme işlemi uygulandı. Sağ arka dişler, çene ile birlikte dışarı kaydığı halde, kemiklerin oturması için 3 ay daha bekledik. Altı ayın sonunda, dişin dışarı doğru olduğunu fark ettiler. Dışarı doğru olduğunu belirtmemize rağmen bu kez anahtarla ters çevirme işlemi yaptırıldı. Sekiz kez daha ziyarette bulunduk ve arkadaki kaymış diş için asıl gitme sebebimiz olan diş ile ilgili işlemi 8 ay sonra, çekimden bahsederek gündeme getirdiler. Kaymış dişi düzeltmek için ise tel tedavisi önerdiler. Süt dişleri henüz tamamlanmamış olan kızıma tel takılmasını istediler. Randevular sürekli ertelendi ve 9 ay geçti. Doktoru değiştirmek istedik, ancak bu talebimiz kabul edilmedi. Düzeltmeye çalıştıkları diş hâlâ aynı durumda, aparat ise değişmeden yerinde duruyor. Ağzındaki dişe bağlı makine, dişin iltihaplanmasına neden oldu. Buna rağmen tel takmayı reddettiğimiz için onu da çıkarmadılar. Doktorluk vasfına uymadığını düşündüğümüz doktor hakkında işlem başlatılmasını talep ediyorum.

Kemal sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Aydın Üniversitesi İstanbul'da Bir Diş Hastanesinde Yaşanan Olumsuz Deneyim

05 Nisan 2024 01:13

03 Şubat 2025 17:13
Tedavi Sürecinde Hayal Kırıklığı Ve Maddi Zorluklar
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Aydın Üniversitesi Diş Hekimliği'nde Bitmeyen İmplant Tedavisi

10 Haziran 2024 23:59