Ece sonuçtan hiç memnun değil

İşbir Yatak Arya Junior Yatak

08 Kasım 2023 20:20

İşbir Yatak online sitesinden bebeğim için arya junior yatak aldım, daha kullanalı 1 hafta olmadı yatak 1 karış içine çöktü, bebeğim içinde hareket edemiyor, dönemiyor. 1 ay ürünün gelmesini bekledik. Tek kelimeyle çok kötü. Ürünün iadesini talep ediyorum.

profile profile
09 Kasım 2023 08:30 (Şikayetten 12 saat sonra)
28 Kasım 2023 13:37

Merhaba, üründe problem olsa bile iadenin kabul edilemeyeceğini ve servis yönlendireceklerini söylediler. 2 haftadır arayan soran yok. Tam bir pişmanlık.

28 Kasım 2023 13:38

Çocuğum yatağın içinde donemiyor, hareket edemiyor. Gelişimini etkileyecek bir durum var geri dönüş yapılmazsa Tüketici Hakem Heyeti'ne gideceğim.

05 Aralık 2023 19:19

Fulya hanim bugün servisin geleceğini söyledi ona istinaden evde bekledik. Arayan, soran, gelen olmadı onun üzerine fulya hanimin verdiği irtibat numarasını arayıp mesaj attım kendisi geri dönüş yapma zahmetini göstermedi. Çağrı merkezini 3 defa aradım ileteceklerini dönüş yapılacağını söylediler sonuç yok. Merkez numarası iletildi satış sonrası destek birimiyle görüşün dediler numarayı aradım defalarca meşgule attılar. Operatöre bağlandık 1 kere görüşebildim bağlıyorum dedi yine kapandı. Bir daha da telefonu açmadılar maalesef muhatap bulamıyoruz. Çok büyük pişmanlık oldu. Alışveriş yapanlar yaşadıkları herhangi bir problemde muhatap bulamayacaklarını bilerek alışveriş yapsınlar.

Ufuk sonuçtan memnun değil

27 Mayıs 2024 18:33
Oguzhan sonuçtan çok memnun

Çöken Boss Yatak Ve Kötü Müşteri Deneyimi

03 Mart 2025 15:49
"Bana gelen Visco yataklarda sorun vardı sanırım. Bayiniz çok ilgiliydi. Bir başkasına önereceksem sırf bayiden aldığım hizmetten dolayı önereceğim. Sizin tarafınızdan aldığım çağrı bir zaman sonra kesildi, bana döneceğinizi belirttiniz arayan olmadı. Aradım açanda olmadı. Yinede teşekkür ederim."

İşbir Yatak Kategorileri