Zeynep
31 Temmuz 2024 19:4034.259

Iqos Türkiye Telegram kanalından Iluma Prime cihazı aldım, 3800 lira olduğunu söylediler ve teyit ettiler. Neyse, parayı gönderdim ama bu süreçte mesajlarıma anında bakıyorlardı. Parayı gönderme sürecinde hızlıydılar. Parayı gönderdim, 2 gün içinde teslim olur dediler. Bugün kargoya vereceklerini söylediler. Akşamına yazdım, kargoya vereceğinizi söylemiştiniz, kargo takip numarası alabilir miyim diye sordum, cevap vermediler. Akşam çalışmıyorlardır diye düşündüm, sabah da yazdım. Sabah da cevap vermediler. Bir sürü mesaj attım, aradım, hiçbir şekilde cevap yok ve WhatsApp'tan da yazıyorum, oradan da yok. Instagram'dan da yazdım. Beni engellediler. Avukatıma yazdım, eğer 5 gün içinde gelmezse mahkemeye başvuracağım.

Yorumlar(23)

Nuri
Nuri
4 Nisan 2025 12:00

Merhaba elimde terea çubukları ve kapalı kutu iqos iluma var almak isteyen varsa ulaşabilirsiniz

Samet
Samet
7 Mart 2025 15:30

Gönderim sağladılar mı aynı durum şimdi benim başıma geldi

Ümmü
Ümmü
4 Şubat 2025 14:24

Benim elimde yurt dışı Free shoptan aldığım Terea sigara var almak isteyen olursa yazabilir

Seda
Seda
9 Ocak 2025 00:28

Hala elinizde varsa ben de almak isterim. Cihaz ve sigarası mevcut mu Yunus bey

Bayram
Bayram
4 Eylül 2024 22:43

Merhaba ben Kıbrıs'tan almıştım üç karton elimde var açılmamış bir de iki makine almıştım biri hiç kullanılmadı onu verebilirim İstanbul içi

Kaan
Kaan
15 Ağustos 2024 16:35

Bir çözüm buldunuz mu acaba bende aynı durumdayım da

Yunus
Yunus
9 Ağustos 2024 10:31

Merhaba Ankara içi iluma ve 10 adet sigara var. Elden teslim edebilirim. Uygun fiyata. Teşekkürler.

Hiba
Hiba
5 Ağustos 2024 20:09

Merhaba banada aynı şey oldu:( bir sonuca vardınız mı acaba çok merak ettim

5365 TL Ödedim Engellendim Ve Ürünüm Gelmedi

Ecem
25 Haziran 2025 20:291.295

Hepiluma.com üzerinden Iqos satın aldım ve yaptığım araştırmalara göre güvenilir bir yerdi fakat yaklaşık 5365 TL ödeme ...

2 Destek3 Yorum

Yanıltıcı Alışveriş Sitesi: Cevapsız Mesajlar Ve İade Sorunu

Nehir
13 Aralık 2024 15:521.595

iqos.gen.tr sitesinden 3.550 TL'lik bir sipariş verdim. Ödeme yapmak için WhatsApp'tan yazdım ve hemen cevap verdiler. Ö...

Yanıltıcı Alışveriş Sitesi: Cevapsız Mesajlar Ve İade Sorunu