Ipsos Ankette Yanlış Anlaşılmaya Geri Çekme

Riza
20 Mart 2024 13:56

Merhaba, bugün yani 20.03.2024 saat 12:59 da 0553********21 numaralı telefondan arandım. Hyundai adına aradıklarını ve anket yapmak için birkaç soru soracaklarını söylediler. Hyundai hizmetlerini puan olarak 0 ila 10 arasında nasıl değerlendiriyorsunuz gibi sorular sordular. Bazı sorularda evet ve hayır yanıtı beklediler. Eğer farkında olmadan evet vb. Yanıtını kullanmışsam ileride gerçekleşebilecek yasadışı illegal vb. İşlemlerde evet vb. Şeklinde verdiğim cevapları kabul etmiyorum. Ses kaydımın alındığını, sözde Hyundai ile paylaşılacağını vs. Şeklinde konuşma yapıldı. Kabul edip etmediğim soruldu konuşma esnasında boş bulunup kabul ettim. Ses kaydımın kullanılması ve herhangi kimselerle paylaşılmasına rızam yoktur. Ses kaydını kesip kopyalayıp montajlama vb. Her ne şekilde olursa olsun kullanılması halinde suç teşkil edeceğini ve asla rızamın olmadığını belirtmek isterim. Ses kaydımı başka makam ve mercilerde kullanmalarına müsaade etmiyorum, hiçbir şekilde banka ve diğer legal veya illegal durumlarında ses kaydımın kullanılmasına izin vermiyorum. Finansal vb. İşlemlerde ses kaydımın kullanılmasını kesinlikle kabul etmiyorum. Ses kaydının saklanması ve muhafazasına asla rızam yoktur. Tarafıma ait bilgilerin paylaşılmaması, silinmesi ve telefon numaramın da silinmesini istiyorum. Bir daha anket vb. Durumlarda aranmak istemiyorum. Teşekkürler

21 Mart 2024 10:54 (Şikayetten 20 saat sonra)

İpsos Tarafından Kayda Alınan Ses Kaydımın Silinmesini İstiyorum

23 Mart 2024 13:50