17 Aralık 2024 20:05

Alya Motors adlı bir Instagram sayfası iPhone çekilişi düzenliyordu, katıldım. DM'den kazandınız dediler, daha sonra WWW.Teknolojimarketiniz724 adlı bir sayfaya yönlendirildim. Kargo, ÖTV vb. için önce 384 TL, sonra 1800 küsur, ardından da 5.893 TL istendi, devlet istiyor adı altında. Buraya kadar bir saflık yapıp ödedim, ama devamı geldi. Bu sefer 14 bin TL istediler, caydım ve şimdi avukat, icra diye tehdit ediliyorum. Lütfen yardımcı olun, böyle bir şey mümkün mü, yoksa para almak için mi korkutuyorlar?

profile profile profile

Yorumlar (8)

Ayşe
Ayşe

Bir şey oldu mu sonra bende aynı saflıkları yaptım maalesef

Sultan
Sultan

Merhaba aynı durum benim de başıma geldi. Önce inanmadım ama hadi bir ihtimal olabilir diye düşündüm şimdi de aynı durumdayım yok avukat yok eve icra falan diyorlar saf gibi adresi T.C. Yi de verdim ama gerçekten benim başıma gelmez dediğim şey oldu ikinci para isteminde ayıldım. Ama maalesef insan bir anlık inanabiliyormuş. Sonuç inşallah kötü olmaz.

Ramazan
Ramazan

Abla evinize ceza falan geldi mi bende böyle tehdit edildimde

Eren
Eren

5 lira daha göndermeyin. Giden paraya geçmiş olsun. Avukat falan filan Tehditlere hikaye. Sizi mesaj atan avukat numarası +7 Rusya da mı yaşıyor. Hepsi hikaye. Yarında savcı diye ararlar

Günay
Günay

Bana bir avukat adı yazdılar sorgulattım bir avukat arkadaşa böyle bir avukat yok dedi 😊

Tamam teşekkürler

Sonuç ne oldu