Yasin sonuçtan hiç memnun değil

iPhone Yurt Dışı Cihazları Tüketici Hakları

27 Kasım 2023 15:31

Irak iCenter'den almış olduğum Apple 14 Pro Max cihazımın video çekerken kamerasında cızırtı tespit ettim. Bunun üzerine garantiye gönderdim, kullanıcı hatası denildi. Tekrar gönderdim, yine aynı yanıtı aldım. Tüketici Hakları'na başvurdum, görevli cihazın muhatabının yurt dışında olduğunu belirtti. Beklemem gerektiği, yardımcı olamayabilecekleri söylendi. Apple Türkiye'ye e-posta gönderildi. Konunun muhatabıymış gibi 25 gün oldu, herhangi bir şekilde dönüş sağlanmadı. Yasal süreç, 1 ay içinde, yani Aralık ayının 2'sine kadar bekleyeceğiz. Akabinde bulunduğum ilde heyet inceleme kararı alırsa, cihaz incelenecekmiş. Böyle bir durum yaşayan var mı?

20 Aralık 2023 08:42

Apple pişmanlıktır arkadaşlar eğer yurt dışından aldıysanız cihazınızı garantisi var demeyin sakın cihazınızda ne olursa olsun kullanıcı hatası diyecekler çünkü Tüketici Hakem Heyeti yurt dışı cihazlarına bakmıyor Apple Türkiye'ye müracaat ediyor bunun karşılığında muhatabınız biz değiliz yurt dışındaki magza deniliyor durumda böyle olunca hiçbir hak talep edemiyorsunuz beklediniz süre sizden gidityor 28 Ağustos dan bugüne kadar bekledim sonuç hüsran

Yeliz sonuçtan hiç memnun değil

Zorlu Apple Garanti Kapsamında Olan iPhone Cihazıma Bakmadı

iPhone 14 Pro Max Telefon Kamerasını Bozuldu Apple Onarım Yapmıyor

Savaş
25 Ocak 2025 01:09
Apple Onarım Merkezi Ve Destek Hizmetleri Sorunları
Dicle sonuçtan hiç memnun değil

Dicle
24 Mayıs 2024 22:13