Zeyni sonuçtan hiç memnun değil

iPhone 15 Pro Max Mikrofon Ses Sorunu

12 Şubat 2024 21:43

iPhone 15 Pro Max kullanıcısıyım. En son güncellemeyi yükledikten sonra mikrofonum bozuldu; konuşmalarda sesim karşıya kesik kesik gidiyor veya çok uzaktan gibi geliyor. Video kaydı yaparken de arka plandan gerçek sesi bastıran bir rüzgar veya akan su, şelale sesi gibi sesler geliyor. Yeni güncelleme ile bu sorunların giderilmesini talep ediyorum.

profile profile profile

Yorumlar (9)

Yıldıray

Bende de telefonu hoparlörde iken mikrofondan karşıya ses gitmiyor derecesinde resmen ağzıma sokmam gerekiyor karşı tarafa gitmesi için ve karşı tarafa yankı yapıyor sizin sonunuz düzeldi mi telefonum 15 Pro Max

Melisa

Merhaba, birebir aynı sorunu yaşıyorum. Sizinki düzeldi mi? Size ulaşabileceğimiz bir e-mail veya sosyal medya varsa çok sevinirim

Zeyni

Maalesef düzelmedi daha yeni güncelleme yaptım aynı devam ediyor sorun yazılımdan olduğunu söylediler bakalım artık. Buradan yazabilirsiniz dönerim

Yavuz

Sorununuz çözüldü mü aynı sorunu yaşıyorum

Sorun çözülmedi aynı kardeşim

Zeyni

Tanıdık bir telefoncu arkadaşa gönderdim PC den eski yazılıma döndü ve düzeldiğini söyledi ancak daha telefon elime ulaşmadı gelince setteki denetim olursa bana hatırlatın yoruma yazarım.

Tamer

Sorununuz çözüldü mü bende aynı sorunu yaşıyorum da

Sorun çözülmedi aynı kardeşim

02 Ekim 2023 22:17