Apple İPhone 14 Pro Karşıya Ses Boğuk Ve Kısık Gidiyor

25 Mayıs 2024 23:04

iPhone 14 Pro cihaz kullanıyorum. 2-3 gündür karşı tarafa sesim ara ara boğuk ve kısık gidiyor. Hoparlöre aldığımda herhangi bir sorun yok. Ses kaydedicisi ve video ile mikrofonda sorun olup olmadığının testi de yapıldı. Herhangi bir sıkıntı yok. Operatör desteği aldık. Onlarda da bir sıkıntı yok ama sorun hala devam ediyor. Apple gibi kaliteli bir firmada bu sorunun bir an önce acil bir güncelleme ile düzeltilmesini talep ediyorum. Destek ile müşteri hizmetleriyle de görüşme yaptım, hiçbir sıkıntı gözükmediği söylendi. Mikrofonda yazılımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum. Bir an önce acil olarak destek bekliyorum.

05 Haziran 2024 23:13

İPhone 14 Pro cihazımı karşı tarafa ara ara sesin boğuk gitmesi ve kasada ki renk atmasından dolayı Teknosa aracılığı ile Ankara KVK servisine gönderdim. KVK cihazı Apple onarım merkezine sevk etti ve onarım merkezinin kararı mikrofon arızası tespit edildi deyip 44.450 TL ödeyerek cihaz değişimi yapılabileceği bilgisi tarafıma verildi. Hiçbir kusurum olmamasına rağmen cihazım da bir çizik dahi yokken kullanıcı hatası olduğu söylendi madem böyle bir hatam var kullanıcı hatasıysa sadece mikrofonumun değişmesini talep ettim bunu da kabul etmediler Tüketici Hakları'na başvurup sonuna kadar hakkımı arayacağım Apple sözde kaliteli firma ama ürününün arkasın da kesin durmuyor sorunum Apple tarafından çözümlenmesini talep ediyorum.

07 Haziran 2024 23:13

Bugün garantiden gelem cihazımı Teknosa'dan teslim aldım. Cihazımı açtım ve fark ettim ki Apple pilimi değiştirmiş pil ile ilgili hiçbir şikayet yazmamama rağmen yapılan bu işlem bana gelen açıklama da pil ile ilgili hiçbir şey yazmıyor bunun üstüne Apple müşteri hizmetlerini aradım ve bana söylemen sistemimiz de böyle bir işlem gözükmüyor dediler uzaktan bağlantı ile cihazıma baktılar evet piliniz değişmiş gözüküyor ama bizde gözükmüyor deyip böyle bir olaya kendilerinin de şaşırdıklarını söyleyip bilgi vereceklerini söylediler bu saçmalıklar neyin nesi gerçekten inanılacak gibi değil bir an önce cihazımın ücretsiz değişimini talep ediyorum ve bütün haklarımı mahkeme yoluyla arayacağımı belirtiyorum.

Apple İphone 14 Pro Max İle Arama Sorunu Ve Çözüm Bulamama

Simay
17 Ocak 2025 16:08
Musa sonuçtan hiç memnun değil

İPhone 14pro Hoparlör Sorunu

19 Temmuz 2024 15:38