iPhone İcloud Bilgilerimi Sildi

Samet
14 Ağustos 2023 12:58

Dostlar Avukatlar Hakkını Arayanlar

Yardımınıza İhtiyacım var...

Apple ekran şifremi unuttum, buna istinaden de müşteri hizmetlerini arayıp yardım istedim, telefonu sıfırlayın ve iCloud’u yükleyin dedi. Ben bu adımları zaten yapmıştım ve kurtarıcı kişisinden yardım üzerinden ilerledim ama kurtarıcı olarak atadığım kişiye kurtarma kodu gelmiyor, sonra müşteri hizmetlerini aradım iCloud’u daha sonra yüklersiniz şimdi adımları izleyin dedi ve beraber telefonda yaptık, son bir adımda bilgileriniz silinecektir denildi bende bunu sorduğumda hayır silinmez sadece kayıtlı parola ve sağlık verileriniz silinir kesinlikle WhatsApp veya diğer verilerinize kesinlikle bir şey olmayacak dedi, ben emin olmak için 2 kere daha sesli kayıtta sordum sonra müşteri temsilcisinin dediğini yaparak devam ettim, sonra telefon şarja takın 2 3 saat sonra verileriniz Wi-Fi üzerinden güncellenir dedi ve çağrı sonlandı, 30 dakika sonra iCloud daki tüm bilgilerimin silindiğini gördüm. Tekrar müşteri hizmetlerini aradığımda hata yaptıklarını geri getiremeyeceklerini, kulaklık hediye etmek istediklerini belirttiler. Bende tüm fotoğraf ve bilgiler notlar vize işlemleri için hazırladığım tüm evraklar ve WhatsApp daki tüm önemli konuşmalar hepsi silindi ve bir kulaklıkla anılarım eş değer değil deyip çağrıyı sonlandırdım

3 aydır kaç kere aramama rağmen hala dönüş yok

Samet
02 Eylül 2023 15:05

Hala gelişme yok üzerine kaç defa aradım ülkede denetim yok ki halkı düşünen bir devlet yok hakkımızı arayamıyoruz lanet olsun

Apple Müşteri Hizmetleri İle Yaşanan İcloud Hesap Sorunu

Apple Telefonumun İcloud Hesabına Erişemiyorum, Acil Yardım Bekliyorum

Neslihan
09 Mayıs 14:19
Apple Telefonumun İcloud Hesabına Erişemiyorum, Acil Yardım Bekliyorum
Dilan sonuçtan hiç memnun değil

İcloud Etkinleştirme Kilidi Ve Veri Kaybı Sorunu

Dilan