Alya sonuçtan hiç memnun değil

iPhone Cihazıma El Koydu

iPhone Cihazıma El Koydu
27 Eylül 2023 14:10

"Apple cihazıma el koydu imha etti. Bütün elimdeki belgeleri yükledim oradan görebilirsiniz.

2021 de 12 Pro cihazlarına ücretsiz hoparlör değişimi yapacağını açıklayan Apple

@Apple Zorlu Center
@Akasya Apple
@Bağdat Apple
@cupertino kaliforniya Apple

2 seneye yakın kullandığım gözüm gibi baktığım nokta çizik olmayan iPhone 12 Pro cihazımı 8 Eylül saat 16.20 de Mall Of İstanbul Gürgençler yetkili servisine üst ve alt hoparlör ve kamera lekesinden dolayı götürdüm. Burada dezenfektan denen sıvı ile temizleme işlemi yapmaya çalıştılar ve cihazın sesi 50 desibel geliyorsa 20 desibele düştü. Gürgençler yetkili servisi bize Apple Zorlu yetkili servisine götürürsek daha hızlı işlem yapılacağını iletti ve biz buradan servisten yapılan işlemlerin yazıldığı kağıdı alıp Apple Zorlu yetkili servisine cihazı 11 Eylül pazartesi günü saat 15.00 'de götürdük.

Zorlu Apple yetkili servisi kamera değişimi direk olacağını üst hoparlörü temizlediklerini alt hoparlörün ise aşırı Tozlu olduğunu ve kullanıcı kaynaklı olduğunu söylemeleri üzerine, Gürgençler yetkili servisinde yapılan işlemler neticesinde alt hoparlördeki tozların dezenfektan sıvısı ile teması sonrası cihazın içine tozun iyice işlemesinden dolayı bu hale geldiğini belirttikten sonra onarım merkezine göndermek için form doldurttular. Onarım merkezine giden cihaz çarşamba bize gelen mailde tekrardan alt hoparlördeki toz görüntüsünü mail olarak bize attılar ve üzerine, biz direk m geçen 2 dakika sonra cihazın ücretli onarımı kabul ettiniz şeklinde bize mail gelmesiyle cevap verip onaylamadığımızı belirtmemize rağmen ve o dakikalar içerisinde Apple destek temsilcileriyle yaptığımız görüşmelerde bize hayır siz ücretli onarımı kabul etmişsiniz şeklinde cevap verdiler. Biz ise hayır biz ücretli onarımı kabul etmedik asla etse idik.

Size 2 dakika içerisinde mail atıp sesli görüşme sağlamazdık dedik. Apple a biz mail yoluyla onayladık ise bize onay mailini atabilir misiniz diye rica ettik ve bize hayır böyle bir şey mümkün değil parayı vermeden cihazı alamazsanız dediler. Biz defalarca onaylamadığımızı söyledik söylememize rağmen bir muhatap bulamadık. Bize yapılan dönüşlerde dalga geçer gibi istediğiniz yere başvurun istediğiniz yerde hakkınızı arayın dediler. Çıkarılan ücret cihaz bedelinden pahalı 29 bin küsur tl. Buradan bütün Apple kullanıcılarına sesleniyorum Apple garantisi gördüğünüz üzerine hikayedir. Bu kadar büyük bir markanın bu kadar büyük kötülüğü şimdi anlamış olduk. Apple nasıl Apple oldu."

29 Eylül 2023 23:45

Halen cevaplanmadı. Apple cihazıma el koydu.

03 Ekim 2023 10:40

Cevap hala gelmedi mağdurum cihazımı bana satmaya çalışan Apple yazıklar olsun

03 Ocak 2024 11:53

4 ay oldu halen Apple dan cevap gelmedi yazıklar olsun‼️‼️

Vakkas
Vakkas

Yazıklar olsun.

Özgür
Özgür

Normal dir telefonu satarlar ilgilenmezler. Apple telefonu güzel fakat verdiği hizmet yok hep kullanıcı hatası hiç denk gelmedi Apple kusuru adamlar kusursuz yapıyorlar garanti sadece süsü boşuna bekleme bence servise hediye et kaç gündür şikayetinizi dikkate alıp size dönüş bile olmamış müşteriye bu kadar önem veriyor Apple belkide problemli ürünler ülkemize gönderiyorlar ayıp yaptığın Apple ilgili kişi kimse insanların sorununa yönelik yardımcı olun

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

29 Mayıs 2023 22:38

Apple Servisi Hoparlör Sorununu Daha Da Kötüleştirdi