Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2024 16:29

Garantisi yeni bitmiş ve bu zamana kadar duşa girerken bile çıkarttığım, Apple watch series 6 saatimle ilk defa havuza girdim ve devamında şarj problemi ile karşılaşmaya başladım. Full şarj ile 2 saat dayanabilen saatim, 3 gün önce kolumdayken komple ekranı gitti, tuşlarına bastığımda titreşim geliyor fakat ekran gelmiyor.

Apple müşteri hizmetlerini aradım ve beni Apple store Akasya şubesine yönlendirip, yardımcı olacaklarını söylediler. Akasya şubesine gittiğimde, saati aldılar Tuzla merkez servislerine gönderdiler ama hiçbir konuda yardımcı olmadılar. Saati alamadığımız için onaramıyoruz dediler. Garantisi bittiği için 13 bin tl gibi bir rakam çıkarttılar (series 9 bu fiyat). Hiçbir şekilde yardımcı olunmuyor ve saatin en son modeli fiyatında servis bedeli çıkarıyorlar.

29 Temmuz 2024 08:02

Apple Watch birdenbire arızalandı ekranda elma logosu var. Akasya AVM Apple stores randevu aldım ve gittim, yaklaşık 10 gün sonra ekteki mesaj geldi onarıldı diye. Mağazaya gittiğimde ise onarılmadı deyip verdiler saati 13000 TL fark isteyip taaaa 2,5 yıl önceki watch 6 önerdiler

24 Temmuz 2024 16:05

Onarımınız tamamlandı diye mesaj gönderdiler ancak telefonla arayarak onaramadık dediler.

Kadir
10 Aralık 2024 12:27
Nazli sonuçtan hiç memnun değil

Nazli
04 Eylül 2024 20:26
iPhone Apple Watch'un İlk Suyla Temasında Ekranı Çıktı
Şebnem sonuçtan hiç memnun değil

Şebnem
18 Şubat 23:25
Ekrem sonuçtan hiç memnun değil

Ekrem
08 Eylül 2023 15:18
apple-iphone-12-servis-sureci-5.pdf
apple-iphone-12-servis-sureci-4.pdf
apple-iphone-12-servis-sureci-3.pdf
apple-iphone-12-servis-sureci-2.pdf
apple-iphone-12-servis-sureci-1.pdf

Apple Watch Series 9 Garanti Sürecinde Yetersiz Servis İncelemesi Ve Haksız Değişim Ücreti Teklifi

Harun
18 Ağustos 14:36
apple-watch-series-9-garanti-surecinde-yetersiz-servis-incelemesi-ve-haksiz-degisim-ucreti-teklifi-2.jpg
apple-watch-series-9-garanti-surecinde-yetersiz-servis-incelemesi-ve-haksiz-degisim-ucreti-teklifi-1.jpg