Turgay sonuçtan hiç memnun değil

19 Ekim 2024 20:30

Arkadaşlar, 22 Eylül'de iPhone 16 Pro Max ve 16 Pro sipariş verdim. 4-5 hafta içinde gelir diyordu ama verdikten sonra 6-7 haftaya çıktı. Şu an teslimat zamanı 4-11 Kasım arası, neredeyse 1 ay oldu ama hâlâ 'işleniyor' konumunda duruyor. Araştırmama göre en az 1 hafta da gümrükte bekliyor. Çin'den gelmesi 4 gün sürse, yarın çıksa 11-12 güne elime ulaşır. Sizce neden böyle oldu ve ne zaman teslim edilir? Ayrıca, Hepsiburada'da takip ediyordum teslimat günlerini. Ben sipariş verdikten sonra ön sipariş açılmıştı sitede ve tahmini teslimat tarihi 28 Ekim'di.

Yorumlar (14)

Tolga

Benim bugün sipariş hazırlanıyor aşamasına geçti. İnşallah en kısa sürede kargoya verilir.

Tolga

Merhabalar. Ürününüz teslim edildi mi acaba?

Sizinki ne durumda

Turgay

Merhabalar, salı günü kargoya verildi Kahramanmaraş'ta olduğum için Çarşamba günü teslim edilemedi yüksek ihtimalle yarın teslim edilecek

Tolga

Çok sevindirici sizin için. İyi günlerde kullanın inşallah

Yaklaşık 2 hafta daha erken gelecek o zaman sizinki

Tolga

Merhaba ürününüz kargoya verildi mi acaba? Benimde 8-15 Kasım tarihleri arasında teslimat gösteriyor. Acaba bir hafta daha erken gelir mi sizin gibi?

Turgay

Yok daha verilmedi tahmini pazartesi verilir belki hafta sonunda verilir dedi bana kalırsa tatil girmezse 28-29 Çarşamba gelir yoksa en geç cuma gelir tahmini temennim Çarşamba gelmesi arada sorursanız cevap veririm

Tolga

Merhaba ürünün teslimat sürecinde herhangi bir tarih değişikliği oldu mu?

Turgay

Dün gönderime hazırlanıyor a geçti tahmini bugün kargo ya verilmesi lazımdı fakat verilmedi tahmini yarın verilir pazartesi ancak yetişir Türkiye deyse müşteri hizmetleri Türkiye de demişti bana

Tolga

Haklısınız çok can sıkıcı. Ama ben ilk başta vatandan almıştım ve sözlerinde asla durmadılar sonra yemin ettim bir daha vatandan bir şey almamaya. O yüzden biraz sabredip Apple dan almak daha mantıklı. Bende 8 kasıma kadar bekleyeceğim. 10 ekimde sipariş verdim mesela

Mahmut

Kesinlikle haklısınız bende ön sipariş günü ilk dkların açıldığında 13 Eylül siparişimi verdim. Bugün itibariyle 45 gün falan oldu kesinlikle bir değişme yok ve Vatan kendi mağazalarında ara sarıyor bizi bekletiyor zaten hazır parası alınmış müşteriyiz Vatan pişmanlıktır

Tolga

6 ya da 7 Kasım gibi gönderirler merak etmeyin. Ben de Apple store üzerinden sipariş oluşturdum. En güvenilir olan Apple ın kendi sitesidir. Güvenin yani.

Turgay

Aslında güvenden yana sıkıntım yokta bu sürenin uzun olması can sıkıyor neredeyse 1 ay oldu

Öznur
21 Eylül 2024 01:27
Berra sonuçtan hiç memnun değil

iPhone 16 Pro Ön Sipariş Sürecinde Yetersiz Stok Yönetimi

Berra