Nusret
10 Eylül 2023 16:30

Sayın İlgililer, Merhaba 22 Aralık 2022 Tarihinde Apple Store'dan Aldığım iPhone 14 Pro Max 256GB Cep Telefonumun Çelik Kasasında Renk Atmaları Olmaya Başladı, İlk Başlarda Önemsemedim, Artmaya Başlayınca Apple Zorlu Center'daki Servisinden 07. Eylül 2023 Tarihine Randevu Alarak Gittim. Oradaki Yetkililerin Söyledikleri Apple Kozmik Kusurları Kesinlikle Kabul Etmiyor Ve Garanti Kapsamına Sokmuyor. Cihaz Kutu İçinden Çıktıktan Sonra Sorumluluk Size Ait Oluyor. Herhangi Bir Donanımsal Kaynaklı Arızası Varsa, Yapılan Tetkik Sonucunda Sorun Bizden Kaynaklı İse Garanti Kapsamına Giriyor Dediler. Bende Çelik Kasa Diye Sattığınız Cihazda Nasıl Böyle bir şey Olur, Cihazımda Tek Bir Nokta Çizik Yok, Gördüğünüz Gibi Bu Durum Metal Üretim Hatasıda olabilir. Ben Biraz Araştırdım İnternette Bir Çok Kişi Bu Durumdan Şikayetçi Diye Söyledim. Yetkili Arkadaş Yapabileceği Bir Şey Olmadığını Apple'ın Garanti Politikasının Bu Yönde Olduğunu İfade Etti. Fazla Uzatmadan Bana Servis Raporumu Verimisiniz Dedim Ve Birkaç Dakika Sonra Aldım. Bu Sırada Benimle İlgilenen Yetkili Telefonun fotoğraflarını da Çekerek Dosyasına Ekledi. Raporu Aldığımda Sorunun Çevresel Ve Kılıflar Kaynaklı Olabileceğini Belirtmişler. Kullanılan Silikon Veya Plastik Kılıflar Çelik Kasa Olan Bir Telefon Kasasını Nasıl Etkiler, Doğrusu Şaşırdım. Telefonun Çelik Kasasında Ezik, Çizik, Göçük Olsa Ve Kalkmaları Tırnak ile Hissetsek Tamam Diyeceğim. Böyle Bir Durumda Söz Konusu Değil Zaten. Sizlerden Ricam Apple Gibi Bir Global Şirketin Ürettiği Cihazına Sahip Çıkması, Tüketiciyi Mağdur Etmemesi hakkında Bir Karar Almanızdır. Saygılarımla

Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Muhammet
05 Şubat 2024 10:03
iPhone 15 Pro Max 256 GB - Ayıplı Ürün
İeys sonuçtan hiç memnun değil

İeys
13 Ocak 2024 15:56

İPhone Su Geçirmez Yalanı

Nehir
25 Haziran 2024 19:31
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
18 Temmuz 2024 12:59