iPhone 14 Pro Max Isınma Ve Pil Sorunu

17 Nisan 2023 13:34

2.5 ay önce aldığım iPhone 14 Pro max model telefonum yersiz zamanlarda aşırı ısınıyor ve ısınmaya bağlı şarjı hızlıca tükeniyor. Bir keresinde art Arda 50-60 hızlı çekim yaptığım için aşırı ısınmış, kapatıp açtıktan sonra şarjım birden %6 düşmüştü. Geçen gün de gece %28 ile bırakmıştım, sabah uyandığımda şarjı %1'di ve telefon sıcacıktı. Üstelik arka planda açık uygulama yoktu. Wi-fi, bluetooth, hücresel veri de açık değildi. Bunun gibi ara ara sebebini anlayamadığım şekilde bu sorunu yaşıyorum, pil sağlığım %98'e düştü. Şarjdayken telefona elimi sürmememe ve orijinali dışında şarj kablosu/adaptörü kullanmamama rağmen böyle bir sorunla karşı karşıyayım. Bu kadar para verip de telefon 3. Ayını bile doldurmadan böyle sorunlar yaşamak gerçekten çok tatsız. Umarım yardımcı olabilecek bir çözüm sunarsınız.

Yorumlar (6)

Serhat
Serhat

Çözdünüz mü sorunu zeynep hanım lütfen acil dönüş

Çözemedim

Okan
Okan

Durumum birebir aynı benim de

Fatih
Fatih

Aynı sıkıntı bende de var cihazı alalı 1 ay olmadı aşırı ısınma var tutamıyorum telefonu o derece ısınıyor

Elif
Elif

Benimde aynı durumda şikayet de oluşturdum. Düzeldi mi ne yapıldı bana da bilgi verirseniz sevinirim

Simge
Simge

Merhaba aynı sorun 14 Plus modelindede var herhangi bir düzelme oldu mu telefonunuzda?

İos Güncellemesi Sonrası İphone 14 Pro Max Pilinin Hızla Tükenmesi

24 Eylül 2025 18:07