iPhone 11 Her Gün Tekrarlayan Alarm Sorunu

Gizem
14 Temmuz 2023 16:22

Yaklaşık 1,5 yıl önce iPhone 11 model telefon satın aldım. Telefonu aldığım günden beri sabah 08:45 te başlayarak 09:15 e kadar alarm tekrar tekrar çalıyor. Telefonumda hiçbir alarm açık değilken neden kaynaklandığı belli olmadığı şekilde alarm çalıyor. Hafta sonu bu yüzden telefonumu sessize almak zorunda kalıyorum (çünkü sessizde iken alarm sesi duyulmuyor.) hafta içi de mesai arkadaşlarımı ciddi boyutta rahatsız ettiği için telefonu sessize almamı rica ediyorlar.

Ben kendi rahatsızlığımı geçtim etrafımdaki insanları bu yüzden rahatsız eder oldum. Telefonumu sessizde kullandığım için acil ihtiyacı olup beni arayan eşimin, annemin, babamın telefonunu kaç kez aradıklarında duymadım, onlara yetişemedim, yardım edemedim. Sadece basit bir alarm problemi hayatımda ne derece önemli şeyleri etkilediğini Apple görsün diye yazıyorum bu ayrıntıları!

Apple müşteri hizmetleri ile iletişime geçtiğimde her gün telefonuma bağlanılarak bir takım işlemler yapılarak, bu kez sorununuzu kesin olarak çözüyoruz diyerek defalarca telefonumdan veri alındı. Bir takım işlemler yapıldı. (ki bunu da doğru bulmuyorum. KVKK gereği) ve sonuç olarak yapabileceğimiz bir şey yok bu iyileştirmenin olacağı yazılım güncellemesini beklemek zorundasınız diye konu kapandı. 1,5 yıldır bu sorun ile ilgili bir güncelleme gelmemişken ucu açık bir süre daha bu şekilde yaşama standartlarımı düşürmemi bekliyorlar benden.

Sorun çözülemeyecekse telefon değişimi talebimi değerlendirin. Telefonumu yenileyin dediğimde bunu da kabul etmiyorlar çünkü yazılımsal bir sorunmuş donanımsal değilmiş. Ancak sorunumu da çözmüyorlar! Ben bu şekilde saçma bir alarm sorunu yüzünden beni kısıtlayan bir telefonla, zor zamanlarında sevdiklerimin derdine yetişemediğim bir telefonla yaşamak istemiyorum. Sorumsuz, ilgisiz, çözüm bulamayan Apple 'dan şikayetçiyim!

profile profile

Faruk
Faruk

Aynı sorunu yaşıyoruz şikayetinizi çok güzel anlatmışsınız aynı duyguları yaşıyorum sorununuzun nedenini buldunuz mu acaba?

iPhone Alarm Sesi Düşük!?

11 Mart 2024 23:09
Kürşat sonuçtan hiç memnun değil

Kürşat
25 Mayıs 2024 01:35
Nurcan sonuçtan hiç memnun değil

Nurcan
25 Kasım 2023 09:57