İos 18 Güncellemesi Sonrası Şarj Ve Airdrop Sorunları

Semih
09 Aralık 2024 23:28

Yaklaşık bir ay önce sıfır iPhone 13 aldım ve iki gün önce iOS 18 güncellemesi yaptım. Güncelleme yapana kadar hiçbir sıkıntı yoktu. Lakin iki gün öncesine kadar sırf saçma sapan yenilikler getirelim diye güncelleme getirdiniz ama güncelleme yaptıktan sonra telefon şarj etme konusunda çok sorun yaşamaya başladım. Telefonum çok ağır şarj olmaya başladı ve kolay kolay da telefonum şarjda %100 olamıyor. Ayrıca Airdrop uygulamasını asla kullanamıyorum. Airdrop simgesinin üstüne basamıyorum bile, sanki telefonumdan Airdrop özelliği yokmuş gibi. Bu sorunuma çözüm üretilmesini istiyorum. Gerekli mertebeler tarafından çok özenerek ve isteyerek aldığım telefondan şu an çok pişmanım. Bu yazılımsal hata Apple markasına hiç yakışmadı. Gereğinin en kısa sürede yapılmasını bekliyorum.

profile profile

Remzi

Bende 2 yıldır kullanıyorum 18.2 ye güncelledim 2 gün önce telefonun hızlı şarj özelliği gitti çok yavaş doluyor. Servise yazdığımda şarj modülü sıkıntılı gözüküyor servise gidin diyorlar saçmalığa bakın ne tesadüf güncelleme sonrası telefon bozuldu :) Bir daha iPhone tercih etmeyeceğim

Songül

Bende bir ay olmadı 13ipon alalı güncelleme yaptıktan sonra ses sorunu ve telefonum bazı içeriklerde ses tanımama özlemine ulaşamadım ısınma sorunu yaşıyorum. Çözüm bulunmasını isdiorm bazen hızlı hat olup bazen ise zor doluyor mağdurluğumuzu bütün arkadaşlar gibi duymanızı isdiorm derhal

Yaren
26 Kasım 2023 12:01