Cemal sonuçtan hiç memnun değil

Apple Kanun Tanımıyor Ve Mağdur Ediyor

Cemal
08 Mart 2024 05:59

Henüz 4 ay önce Apple Zorludan almış olduğum iPhone 15 Pro telefonumun üst kısmında siyah nokta oluştu. Apple zorluya götürdüğüm zaman ölü piksel olduğunu kullanıcı hatası olmadığını belirtip ekranı değiştirmeyi teklif ettiler. Ancak ben kabul etmedim ve değişim istedim çünkü ekran yenilenince telefonumun değeri düşecek ve bu benim hatam dışı kaynaklı. Onlarda değişim yapamayacaklarını söylediler. 6 ay içinde elektronikte bir sıkıntı çıkarsa kusurlu satıcı oluyor ve ürünün değişimi yapılıyor. Ancak Apple bunu kabul etmiyor.

30 Mayıs 2024 01:35

Apple Zorlu centerdan almış olduğum 15 Pro cihazımı 3. Ayında ekranda ölü pixel sorunu sebebiyle merkeze götürdüm. Bana ekran değişimi önerdiler ben kabul etmeyip cihazı sıfırıyla değişim talebiyle Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum. Başvurum 4 ay sonra kabul edildi Apple hukuk departmanından aranıldığım zaman bana sıfır kapalı kutuda değil de başka bir beyaz kutuda aynı cihazı vereceklerini söylediler. Araştırdığım kadarıyla bu yenilenmiş swap cihazlar onarım görüp sıfırlanmış cihazlar. Ben sıfır kapalı kutu cihaz veya ücret iademi istiyorum. Apple tüketici hakem kararını bile yok sayıyor artık. Eğer sorunum çözülmezse Tüketici hakem heyetinin kararını uygulatmak için icra yoluna başvuracağım.

30 Mayıs 2024 01:13

Apple Zorlu centerdan almış olduğum 15 Pro cihazımı 3. Ayında ekranda ölü pixel sorunu sebebiyle merkeze götürdüm. Bana ekran değişimi önerdiler ben kabul etmeyip cihazı sıfırıyla değişim talebiyle Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum. Başvurum 4 ay sonra kabul edildi Apple hukuk departmanından aranıldığım zaman bana sıfır kapalı kutuda değil de başka bir beyaz kutuda aynı cihazı vereceklerini söylediler. Araştırdığım kadarıyla bu yenilenmiş swap cihazlar onarım görüp sıfırlanmış cihazlar. Ben sıfır kapalı kutu cihaz veya ücret iademi istiyorum. Apple tüketici hakem kararını bile yok sayıyor artık. En kötü cihazın ücretini iade istiyorum.

30 Mayıs 2024 00:09

Okan
Okan

Tüketici Hakları mahkemesine ver bunlar tatlı dilden güler yüzden anlamaz değiştiriyorlar mı değiştirmiyorlar mı görürsün

Hamdican
14 Ağustos 2024 12:47