Apple Cihazında Dokunmatik Ekran Sorunu

Apple Cihazında Dokunmatik Ekran Sorunu
14 Ağustos 2024 12:02

Arkadaşlar, şimdi sizlere Apple ile yaşadığım durumu anlatmak istiyorum. İstiyorum ki herkes okusun ve aynı durumları yaşama ihtimalini göz ardı etmeden telefon satın alsın. Bir sene evvel Apple Roma mağazasından aldığım cihazın geçen sabah uyandığımda dokunmatik ekranının çalışmadığını fark ettim. Arama, mesaj vs. geliyordu ama ekrana dokunduğumda işlem yapamıyordum. Ardından Apple ile iletişime geçtim. Yönlendirdikleri şekilde ilk işlemleri yaptım, durum değişmedi. Cihazı teknik servise verdim. Teknik servisin inceleme notunu görsel olarak paylaşıyorum. Daha bir senelik cihaz, hiç yere düşmedi, suya temas etmedi. Bir sabah uyandım ve benden kaynaklanmayan bir durumdan dolayı telefonsuz kaldım. Apple'da teknik servis ne derse o mantığında hareket ediyor. İstenilen ekran değişim ücreti ortalama bir telefon parası. Muhtemelen kullandığım son Apple ürünü olacak. Yaşadığım hayal kırıklığını herkesin görmesini, benzer durumları yaşamamak için tercihlerini çok iyi düşünüp karar vermelerini istiyorum.

Özkan sonuçtan hiç memnun değil

İphone 11'de Bitmeyen Ekran Sorunları

Özkan
03 Aralık 2024 22:30
Betül sonuçtan hiç memnun değil

Betül
05 Kasım 2024 12:43

İPhone 16 Pro'da Kamera Tuşu Sorunu

Hüseyin
29 Ocak 15:44
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
14 Ocak 20:40