Resul sonuçtan hiç memnun değil

Akasya Apple Yetkili Servisi

Resul
24 Temmuz 2024 22:33

Batarya değişimi için gittim. Önce telefonumla alakalı sorunları dile getirdim. Beni dinleyen K**** Bey vardı, fakat beni dinlemiyordu. Şu an burada bu şikayeti yazmak zorunda kaldım. Cihaz hakkında gerekli bilgileri kendisine verdiğim halde, içeri girip teknisyen arkadaşıyla görüştü. Sonrasında gelip benden cihazımı teslim aldı ve yaşattıkları durumdan şikayetçiyim. Randevulu cihazımı onarmadıkları halde, ilgilenen kimse olmadı (A*** Bey ve F***** Bey hariç). Bu iki kişi gerçekten çok iyi, aile terbiyesi almış ve kendilerini geliştirmiş insanlar. Ancak, doğru düzgün yardım edecek başka kimse bulamadım. Eğitimlerini İngiltere'de almışlar ama bence birkaç kişi sadece tatile gitmiş. Eğitim, insanın ailesinden başlar, okulda ve iş ortamında devam eder. Anavatanından insanlık eğitimini tamamlamamış birini değil İngiltere'ye, dünyayı dolaştırsan yine de boş. Sonrasında cihazımı onarmadılar. Başka bir yetkili servise gittim, durumu izah edip cihazı verdim. Ödemeyi yaptım. Sonra iki saat sonra döndüm, Akasya Apple yetkili servisinde onarım kaydı açmışlar. Oraya gidip kaydı kaldırmam gerektiğini söylediler. Ödemem kaldı. Ertesi gün işimi gücümü bırakıp Akasya AVM'ye gittim. Mağduriyetimin 3. günüydü. Kaldırmadılar ve beni mağazadan kovmaya çalıştılar. Haklıydım çünkü kamera kayıtları var, inceleyip konuşmalarımı dinleyebilirler. Sonuç yine hüsran oldu. Cihazımı bomba gibi elimde bıraktılar. Bir batarya cihazının ödemesi başka serviste kalmasına sebep oldular. Mağdur edildim. Bazen her şey para değildir, her şey bir ürün alıp almamak değildir.

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

27 Kasım 2023 11:33
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

İPhone Apple Destek Ve Servis Deneyiminde Hayal Kırıklığı

Hakan
09 Mart 2025 17:59
Betül sonuçtan hiç memnun değil

Betül
05 Kasım 2024 12:43

11 Kasım 2024 18:05
Şebnem sonuçtan hiç memnun değil

Şebnem
18 Şubat 2025 23:25