İpek Mobilya Mobilya Mağazasından Alışveriş Deneyimi Ve Teslimat Süreci

23 Ocak 2024 13:27

Merhabalar, 16.11.2023 tarihinde Ankara İstanbul Yolu İpek Mobilya'dan salonumuz için bir koltuk takımı satın aldık. Satış sürecinde oldukça ilgilendiler ve herhangi bir sorunda yardımcı olacaklarını belirttiler. Mobilyaların yapım süresi olarak 20 gün belirlendi. Biz de olası gecikmeleri göz önünde bulundurarak en fazla 30 gün sürebileceğini düşündük ve eski koltuk takımımızı verdik. Ancak belirtilen tarihte koltuk takımı teslim edilmedi ve konu hakkında bilgilendirilmedik. Daha sonra teslim edilen mobilyalar da isteklerimizle uyuşmuyordu. Durumu mağaza ile yüz yüze görüşmek istedik. 22.01.2024 tarihinde ise sadece masa ve konsol teslim edildi. Koltukların farklı bir araçta olduğu ifade edildi ve masanın montajının teslimat ekibi tarafından yapılacağı söylendi. Ancak gün boyu beklememize rağmen montaj gerçekleşmedi. Bu tecrübeden sonra, ilgili mağazadan alışveriş yapmadan önce detaylı bir araştırma yapılmasının önemini anladık. Mağazanın ileride işlerini daha dikkatli yapmasını umuyoruz.

profile profile
28 Ağustos 2024 08:52 (Şikayetten 7 ay sonra)

Tolga sonuçtan hiç memnun değil

7 Aydır Teslim Edilmeyen Koltuk Takımı Nedeniyle Mağduriyet

14 Ağustos 2025 22:31
Berat sonuçtan hiç memnun değil

İpek Mobilya Ankara Mağazası Teslimat Ve Kusurlu Ürünler

12 Eylül 2023 15:46
İpek Mobilya Ankara Mağazası Teslimat Ve Kusurlu Ürünler

03 Eylül 2023 23:16

01 Kasım 2023 00:48
Zeynal sonuçtan hiç memnun değil

13 Kasım 2023 14:38