Aysen sonuçtan hiç memnun değil

Intimissimi Markaya Kapılıp Alma

29 Temmuz 2024 10:45

Intimissimi ürün problemi ve mağaza tavrı;
12 Haziran2024 İstinyePark mağazasından 2 adet sütyen satın aldım. Her iki ürünü aynı şekilde yıkama talimatlarına uygun sütyen yıkama filesi kullanarak yıkadım. Ürünlerden birine hiçbir sorun olmaz iken diğerinde balen üst kumaşlarında büzüşme şeklinde sıkıntı oldu. 3 Temmuz 2024 tarihinde aynı mağazaya gittim. Mağaza çalışanı bunda sıkıntı yok biz bunu buharla düzeltiyoruz deyip kırışan kısımları buharlı ütü ile düzeltti. Bunu kabul etmediğimi birlikte yıkanan diğer üründe sorun olmadığını dolayısıyla bu ürüne has bir sıkıntı olduğunu düşündüğümü söyledim. Değişim talebimi incelemeye göndermeliyiz diyerek reddettiler. Ürünümü alıp elime bilgi fişi verdiler ve 2 hafta içerisinde size dönüş sağlanacak dediler. Arayan soran olmayınca 28 Temmuz 2024 günü aynı mağazayı telefon ile aradım. Telefona çıkan hanımefendi 1 ay içinde geri dönüş olduğunu söyledi. Elimdeki fişte 2 hafta içerisinde dönüş olacağı yazdığını, ürün teslim alınırken de bana böyle söylendiğini belirttim kendisine. Bu defa bana kim olduğumu, ürünümün ne olduğunu ne zaman bıraktığımı ya da fiş numaram vs. Sormadan ürününüz İtalya'da henüz gelmedi dedi. Kendisinin ürünün İtalya'ya incelemeye gidip gelmesi ile ilgili nasıl bir malı ve işleyiş süreci içerdiği konusunda bir fikri olmadığını düşünmekten kendimi alamadım. Sonuç olarak anlaşılıyor ki bu marka ürün satış ve yönetim kalitesini Türkiye'de pek yürütemiyor. Personellerin şık giyinip güzel makyaj yapan pırıl pırıl görünüp süslü cümleler kurabilen hanımefendiler olması yanı sıra donanımlı tavır ve davranışlar ile akılcıl cevaplar vermeleri gerektiğini düşünmekteyim. Bir daha alışveriş yapmam. Siz de yapmayın

Özlem sonuçtan hiç memnun değil

13 Aralık 2024 08:30
Eda sonuçtan hiç memnun değil

Kısa Sürede Deforme Olan Ürünler Ve Yetersiz Garanti Hizmeti Hayal Kırıklığı Yarattı

06 Ağustos 2025 14:30

29 Haziran 2024 19:19
Busra sonuçtan hiç memnun değil

Kusurlu Ürün Ve Kaba Mağaza Personeli Nedeniyle İade Talebim Reddedildi

05 Ağustos 2025 16:40
Damla sonuçtan hiç memnun değil

04 Ağustos 2023 18:02