Intersport Ayakkabı İncelemesinde Gecikme Ve Müşteri Mağduriyeti

31 Ekim 2024 12:12

İnceleme için verdiğim ayakkabı 35 gün olmasına rağmen sonuçlanmadı. Arama yapıyorum, süreç devam ediyor diyorlar. 21 iş günü içinde sonuçlanması gereken olay bir türlü sonuçlanmıyor ve mağdur ediliyorum. En son aramamda Tüketici Hakları'na başvuru yapacağımı söylediğimde, 'İstediğiniz yere başvuru yapın' cevabı veriliyor.

06 Mart 2025 16:37

Tüketici Mahkemesi kararı gereği ayakkabı ücret iadesi olması gerekiyor. 13 Şubat'ta ayakkabı ve kararı firmaya kargoladım. Bunun ardından bana hiçbir şekilde dönüş olmadı. Üç kez aradım, sürekli talep oluşturuldu. İlgisiz ve alakasız bir firma, sorunuma çözüm olamayan yetersiz müşteri hizmetleri var.

31 Ekim 2024 12:33 (Şikayetten 21 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İletmiş olduğunuz bildirimle ilgili gerekli araştırmalar sağlanarak en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, İNTERSPORT Müşteri Hizmetleri

03 Kasım 2024 01:12

Kimse iletişim e geçmedi ayakkabıyı incelemeye göndereli 40 gün oldu intersport tan asla alışveriş yapmayın muhatap yok ilgi alaka yok hiçbir bilgilendirme yok almayın aldırmayın ayakkabı nin akıbeti belli değil skichers markası nada sesleniyorum markanızı bu firmaya sattırmayın

Şerife
12 Ekim 2023 13:13
Mert sonuçtan hiç memnun değil

04 Temmuz 2024 02:01
Abdulgani sonuçtan hiç memnun değil

Abdulgani
02 Ekim 2023 23:18

31 Mayıs 2025 15:21
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

03 Aralık 2024 22:29