15 Kasım 2024 22:54

Voit ı-run Smart marka koşu bandı aldım. Trendyol üzerinden güvenilir satıcı olduğunu düşündüğüm için İnter Spor satıcısını seçtim. Bant kısmı defolu çıktı. Satıcıya mesaj atıp sordum bu konuda ne yapılabilir diye. Ancak bunun her koşu bandında olan ek yeri olduğunu yazmışlar bana. Şaka gibi.

Hatalarını kabul etmeyip bir de karşıdakinin aklına hakaret ediyorlar. Bu konuda her türlü şikayette bulunmayı düşünüyorum ve sorunumun en kısa sürede çözülmesini istiyorum.

6502 sayılı tüketicinin korunması hakkında kanun madde 11’de satın alınan malda ayıp mevcut olması halinde tüketicinin kullanabileceği seçimlik hakları sayılmıştır. Buna göre en kısa sürede sorunumun çözülmesini talep ediyorum.

Ayrıca defolu ürünü hiçbir şerh düşmeden normal ürün diye satmak da ayrı bir olay. Voit daha önce kaliteli bir marka zannediyordum.

Müjde
Müjde

Merhaba aynı defo benim ürünümde de var, siz bir çözüm bulabildiniz mi?

Ebru
Ebru

Ben ürünü aldığımda daha sonra ürün yorumlarında böyle bir şikayet olduğunu gördüm. Ben de ürünün defolu olduğunu düşündüm. Ancak firma bunun normal bant ek yeri olduğunu söyledi. Yıllardır spor salonuna giderim koşu bantlarında hiç görmedim böyle ek yeri. Ama kabul ettim yapacak bir şey yok. Zaten bir tek o da değil telefon tutma yeri de kırık. Ama anlaşılan ne gelirse kabul ediyoruz. Anlayacağınız bundan bir sonuç çıkmıyor. Ben de normal olduğunu kabul ettim.

Recep sonuçtan hiç memnun değil

Inter Spor Sıfır Diye Aldığım Koşu Bandı Eksik Ve Hatalı Parçalarla Teslim Edildi

10 Ekim 2025 15:03

18 Ağustos 2024 16:12