Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

İnterprise. Vip Araç Kiralamadan Uzak Şirket

İnterprise. Vip Araç Kiralamadan Uzak Şirket
23 Temmuz 2024 19:10

"inter Prise" adlı araç kiralama şirketinden araç kiraladım. İleri tarihli olduğu için rezervasyon yapmak istedim. 10.500₺ para istediler 7 günlük ücretin %50si olarak. Sonra daha önce kurumsal bir şubeden araç kiralamadığınız dediler ve 4940₺ kasko ücreti istediler. Bende ücreti yollarken açıklamaya 'kasko ücreti ' yazdım.

Açıklamaya öyle yazdığım için şirketimiz bu işlemi vergilendiremiyor dediler. Sonra 5060₺ daha yollamamı istediler. Yolladığım paraları 10dk içinde tekrar yollayacaklarını beyan ettiler. Onu da yolladım. İşlem zaman aşımına uğradı, yurt dışı şirketimizden ödeme sağlanacağı için 'onun' katı olacak şekilde ücret yollamanızı ve dekont atılmasını istediler. Onu yaptım. İşe uyanamadım. Attıktan sonra bana bir tane kod verdiler. Açıklama kısmına bu kodu gir ve bize yolladığın tutar kadar para yollarmış gibi yapıp dekontumu istediler.

Ters SWİFT işlemi diye bir işlemmiş. Hesabımdaki paraları diğer banka hesabıma attım ki bir şey olursa onlar gitmesin diye. Ve deniyorum dedim. İbi neler burda tu z ağa düşürüyorlar. Hesabımda attığım kadar para olsa onlarda gidecekti. 2-3 gün bana geri dönüş sağlamadılar. Sonra ben arayınca dediler biz size ulaşmaya çalıştık telefonunuz çekmiyordu cart curt bahaneler uydurdular.

Bana işlemimiz yarıda kaldı dediler. Ben de evet dedim şu işi artık halledelim dedim. Bana direk hesap bakiyeniz uygun mu dediler. Bende uygun değil dedim. Benden İş Bankası mobil şifremi istediler. Kod yollayacaklarını söylediler. Siz dedim ciddi misiniz hangi kurumsal firma bir başkasının banka şifresini ister dedim. Veremem dedim, ve benim rezervasyon işlemimi iptal edin dedim.

Sonrasında daha dönüş yapmadılar. Bakalım ne bahane uyduracaklar:) ibi neler Enterprise renta car sitenini kopyalamışlar. Biz bilindik kurumsal siteye giriş yapıyor sanıyoruz ama onların yanıltıcı sitesine düşüyoruz.

Nazar sonuçtan hiç memnun değil

Yolfilo Kiralama Şirketi İle Araç Kiralama Sürecinde Yaşanan Sorunlar

15 Ocak 2025 15:17

06 Ağustos 2023 19:30
Esra sonuçtan hiç memnun değil

06 Mart 2024 13:40
Jetotofilo.com Yanılttı Resmen!
Jetotofilo.com Yanılttı Resmen!

24 Temmuz 2023 10:54
Aysun sonuçtan hiç memnun değil

13 Temmuz 2023 09:31