Erkan sonuçtan hiç memnun değil

26 Ekim 2023 12:18

Yüksek kar getirisi sözü altında yüklü miktarda yatırım yaptırıyorlar. Para çekimi yapmak istediğinizde vergi adı altında paranızdan yüzde 30 göndermenizi istiyorlar. Böyle bir vergilendirme yok, tamamen daha fazla paranızı alabilmek için yapılmış bir oyun. İlk başta ilgililer gibi görünüyorlar, ama para çekmeye gelince muhatap yok, şirket filan da yok ortada.

28 Ekim 2023 09:34

İnteraktifyatırım gerçek bir şirket değil tamamen insanların paralarına çökülen bir yapı numaralar isimler her şey sahte inanmayın paranıı kaptırmayın hiçbir şekilde ulaşamıyorsunuz şirket hiçbir yerde kayıtlı değil tamamen uydurulmuş bir program üzerinden işlem yapıyorlar

Ek
Ek
Erkan
Erkan
17 Kasım 2023 00:44

Her zaman girebildiğim işlem sayfamı artık giremiyorum Neden kapattınız dediğimde paranız duruyor hesabını da vergisini ödeyip çekebilirsiniz sonrasında ödediğiniz vergide Alabilirsiniz deyip bir link gönderiyorlar oradan hesabıma girebiliyorum şikayet vara bir kullanıcı vergiyi ödediğim halde göndermedileyr yazmış bir de engellemişler göndermekte tereddüt etmiştim şimdi iyice huylandım 3300 dolarımda gidecek eminin GCM en güvenilir yer şimdi oradan devam ediyorum iyikide çekim talebinde bulunmusm yoksa arabanı satmıştım tüm parayı yatıracaktım şimdi GCM yatırıma yatırdım param hem dolarda suruyo hem de küçük işlemlerle günlük 200-300 dolar kazanıyorum vazen 500-1000 dolar bile koyuyor

Asım sonuçtan hiç memnun değil

Koç Yatırım Yatırım Vaadiyle Hayal Kırıklığı

11 Nisan 2024 11:31

08 Kasım 2023 15:18

21 Kasım 2023 11:46
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Finans Yatırım Denen Saçma Uygulama, Saçma Sistem

06 Şubat 2024 19:44