Osman sonuçtan hiç memnun değil

Finans Yatırım Denen Saçma Uygulama, Saçma Sistem

Finans Yatırım Denen Saçma Uygulama, Saçma Sistem
06 Şubat 2024 19:44

Yatırım yapmam için defalarca aradılar, yatırım yapmak istemediğimi söylesem bile aramaya devam ettiler. Her neyse en son aradıklarında bugün yatırım yaparsanız, yaptığınız yatırımın yarısı kadarını da biz hesabınıza ekleyeceğiz dediler. Çekim yapılamayacağını ama kârını alabileceğimi söylediler. Bende 350 dolar kadar bir yatırım yaptım 175 dolarda onlar ekledi. Uygulama da onaylı yatırımcılar var. (Sözde yatırımcılar... Kendim işlem açsam daha fazla kâr edeceğimi düşünüyorum). Onları takip edip, belirli bir yüzdelik belirleyip açtıkları işlemler otomatikmen sizde de açılıyor. Aynı şekilde işlemi kapattıklarında otomatikmen kapanıyor. Bende denemek istedim ve F******** adında bir yatırımcıyı takip ettim. İlk zamanlar güzeldi her şey kazançta vardı ama belirli bir süreden sonra açtıkları bütün işlemler zarar yazıyor haliyle zararda işlemde kapatmak istemiyorsunuz, içeride kalıyorsunuz. Sürekli arayan o müşteri temsilcileri de umursamıyor. Cevap vermeye tenezzül bile etmiyorlar. Yatırım bu kazanmakta var kaybetmekte ama bana çok güven veren bir ortam olmadı. Tekrar yatırım yapacağımı düşünmüyorum. Yatırım yapmak isteyenler okur belki fikir sahibi olurlar.

profile profile profile

Habip
Habip

Finans yatırım ile ilgili ulaşabilir misiniz. Suç duyurusunda bulunuyorum. Müşterek şikayet ile gidelim. 5337139293

Talip sonuçtan hiç memnun değil

27 Haziran 2024 11:04
Amxer Markets Yatırım Sürecinde Yaşanan Zorluklar Ve Geri Ödeme Sorunları
Gülden sonuçtan hiç memnun değil

01 Mart 2024 12:31

28 Temmuz 2023 22:01